Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Σύνδεσμος "Προστασίας" ΕΠενδυτών ;

Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού ή Σύνδεσμος Προστασίας ΕΠενδυτών;

Ο κ. Γ. Πατούλης πανηγύριζε Χριστουγεννιάτικα γιατί ο Δήμος Αμαρουσίου παραχώρησε τη χρήση έκτασης 600 τ.μ. στην Εκκλησία για την ανέγερση Γιγαντοναού, φάτσα - κάρτα στο Κοιμητήριο. Νωρίτερα είχε φροντίσει να ταχθεί υπέρ της εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού πάρκου στο Πεντελικό, θέση που στην πορεία - λόγω της αντίδρασης Δημάρχων που τον εξέλεξαν ως Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού(ΣΠΑΠ), φρόντισε σιγά - σιγά να την αλλάζει, να την διαφοροποιεί, χωρίς ωστόσο και να την ξεκαθαρίζει.
Φτάνουμε σήμερα 2η ημέρα Χριστουγέννων, στην κοπή πεύκων στο οικόπεδο Παναγόπουλου,
το οποίο πρόκειται να αξιοποιηθεί "εμπορικά" από την "Τen Brinke Ελλάς ΕΠΕ" ή καλύτερα τη "LIDL", χωρίς μέχρι στιγμής ο λαλίστατος κατά τα άλλα Δήμαρχος Αμαρουσίου να προβεί σε κάποια δήλωση !
Γιατί τηρεί σιγήν ιχθύος; Μήπως γιατί θα πρέπει να τοποθετηθεί ως υπόγειος "συνιδιοκτήτης" της "Τen Brinke Ελλάς ΕΠΕ";
Ως γνωστόν ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ εξεδήλωσε την πρόθεση να παραχωρήσει την πλήρη κυριότητα στο Δήμο Αμαρουσίου ενός υπόγειου χώρου στάθμευσης 1390 τ.μ, την οποία ο Δήμαρχος & Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Γ. Πατούλης την έκανε αποδεκτή μετά Βαϊων και κλάδων ... αν και είχε προηγηθεί συμφωνία της Διοίκησης Πατούλη με την «ΕKTASIS DEVELOPMENT S.A.», που προέβλεπε "παραχώρηση χρήσης τριών υπογείων επιπέδων στάθμευσης αυτοκινήτων από το πολυόροροφο κτίριο που προγραμματίζονταν να ανεγερθούν  στο "οικόπεδο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ"!!!
Ερώτησις καλοπροαίρετος: Μήπως κ. Δήμαρχε ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού μετεξελίσσεται σε Σύνδεσμο "Προστασίας" ΕΠενδυτών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου