Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Θρίαμβος Πατούλη & στον Ι.Σ.Α !

Θριαμβευτική νίκη για τη ΔΗ.Κ.Ι - Ι.Σ.Α & τον επικεφαλής,     υποψήφιο για την προεδρία Γιώργο Πατούλη

Πρώτη δύναμη ανακηρύχθηκε η Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α) και ο επικεφαλής της, υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Πατούλης, πετυχαίνοντας θριαμβευτική νίκη ανάμεσα σε συνολικά 11 παρατάξεις.
Συγκεντρώνοντας ποσοστό 51%, το Σώμα των εκλεκτόρων ανέδειξε πρώτη και με απόλυτη πλειοψηφία τη ΔΗ.Κ.Ι – ΙΣ.Α, και δεύτερη παράταξη την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Κίνηση Γιατρών (ΠΑ.Σ.Κ-Γ) με ποσοστό 11%.
 Η ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α πλειοψήφισε και για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ) με επικεφαλής των εκπροσώπων της παράταξης το Μιχάλη Βλασταράκο.
Η πλήρης αυτοδυναμία της ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α δίνει στη συνδικαλιστική παράταξη τη δυνατότητα συγκρότησης του Σώματος μέσα στις επόμενες ημέρες για να αναδειχθεί ο Γιώργος Πατούλης, γιατρός ορθοπεδικός και Δήμαρχος Αμαρουσίου, νέος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την επόμενη τριετία.
Αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία της ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α, ο νέος πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, ενασχολούμενος με τα ζητήματα του επιστημονικού συλλόγου Ι.Σ.Α επί 16 συναπτά έτη, ευχαρίστησε το εκλεκτορικό Σώμα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην παράταξη και στο πρόσωπο του και δήλωσε:
«Από σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αλλάζει σελίδα. Μία νέα γενιά ιατρών που έχει οδυνηρή εμπειρία από τη διαρκή υποβάθμιση του λειτουργήματος και της αξιοπρέπειάς της από την κεντρική εξουσία αλλά παράλληλα με μακρά ιστορία κατάθεσης τεκμηριωμένων προτάσεων, αναλαμβάνει τα ηνία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι τίμησαν την παράταξη της ΔΗ.Κ.Ι – ΙΣ.Α με την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσω ότι ως νέα Διοίκηση, όλοι μαζί ενωμένοι, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει ο ιατρικός κόσμος και ο Έλληνας ασφαλισμένος να επανακτήσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια».
Ο θρίαμβος της ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α στο μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας, με ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης και εμπειρίας, σηματοδοτεί την αλλαγή πλεύσης στα ζητήματα που απασχολούν το χώρο της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου