Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2011

Η εκδήλωση βράβευσης  όλων όσοι επιλέγησαν  από την Κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης του "Θεσμού αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση" που θέσπισε το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας (Ανδρέα Παπανδρέου 37 Μαρούσι), την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011
 Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού:
Θεσμός αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Aξίζει να σημειωθεί πως συμφωνα με ιστολόγιο "logothetis63.blogspot.com"στο Θεσμό αυτό
συμμετείχαν με το έργο τους «Οργάνωση, Σχεδιασμός και Υλοποίηση από Εκπαιδευτικούς Δικτύου Διασχολικής Συνεργασίας για την Πραγματοποίηση Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Θάλασσα », οι Νηπιαγωγοί του 1 Νηπιαγωγείου Μελισσίων ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ &  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΚΟΣΚΟΛΟΥ, η Δασκάλα του 17 Δ.Σ Αμαρουσίου ΕΥΘΥΜΙΑ KΑΤΣΟΥΛΗ καθώς επίσης οι Δάσκαλοι του 1 Δ.Σ Ν. Ηρακλείου ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΖΙΑΤΖΙΑ & ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ.
Η δουλειά τους αξιολογήθηκε, επιλέχτηκε και βραβεύτηκε από την Κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης. Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" εκφράζει σε όλους τα θερμά του συγχαρητήρια, ευχόμενος στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου