Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η στρατηγική ελπίδας της Ν. Δ. για έξοδο από την κρίση

"Μνημόνιο - Δ.Ν.Τ - Η στρατηγική ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο από την κρίση", ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσαν το ΔΣ της Β4 ΝΟΔΕ, το Τμήμα Γυναικών και η ΟΝΝΕΔ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Βασικός ομιλητής ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Ν. Δ. Νότης Μηταράκης ο οποίος ανέλυσε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το καθεστώς κηδεμονίας που έχει επιβάλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αλλά και το χειρισμό της κρίσης από μέρους της κυβέρνησης προτού τεθεί η χώρα υπό διεθνή επιτήρηση. Παρουσίασε επίσης διεξοδικά τις προοπτικές αλλά και τη στρατηγική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επικέντρωσε την ομιλία του στα οφέλη που θα προκύψουν από την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας μέσα από τη συνεργασία κράτους και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παπαχρυσάνθου, ο πρώην διοικητής του Ι.Κ.Α κ. Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Νίνα Βλάχου, η πρ. του Αθλητικού Οργανισμού Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου