Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Με Τούρκικα φτερά "πετά", το Μαρούσι!!!

Για το νέο τους σπόνσορα «Turkish Airlines», μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου που έγινε την Τετάρτη 3 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο Άρης Βωβός και τα μέλη της ομάδας του Αμαρουσίου.
Απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ως τώρα ο Σύλλογος, ο κ. Βωβός τόνισε ότι μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Βοτανικού, ευελπιστεί πως θα λυθούν και τα θέματα της ομάδας.
«Ξημερώνει μια καινούργια μέρα, είπε, για την ομάδα και την εταιρία, αλλά δεν θέλω να ακούω ότι είχαμε φτάσει σε οριακό σημείο». Στην παρουσίαση της συνεργασίας με τις Turkish Airlines παρέστη και ο Τούρκος Πρέσβης.
Ο Άρης Βωβός εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος που οι Τούρκικες Αερογραμμές εμπιστεύονται το Μαρούσι για να διαφημιστούν, μέσω μιας μεγάλης καμπάνιας, ιδιαίτερα δε επειδή αυτή η συνεργασία έρχεται σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα. «Είμαι επίσης περήφανος για την ομάδα μου, πρόσθεσε, γιατί για να μας εμπιστευτούν, σημαίνει ότι η παρουσία μας στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα δεν περνάει απαρατήρητη. Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό».
Ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία θα έχει συνέχεια και τη νέα σεζόν: «Η συνεργασία ξεκινάει φέτος, αλλά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχει η ομάδα μια εφάμιλλη με την φετινή πορεία. Επίσης, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τιμήσουμε αυτή τη συνεργασία τόσο με το αγωνιστικό όσο και με το εξωαγωνιστικό προφίλ μας, που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Turkish Airlines που μας βάζουν στο ίδιο γκρουπ με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τις οποίες επίσης χορηγούν».
Αμεσως μετά ο Άρης Βωβός χάρισε μία φανέλα στον Αντιπρόεδρο των τουρκικών αερογραμμών Φαρούκ Τσερμετζίογλου, και εκείνος με τη σειρά του πήρε μια μικρογραφία αεροπλάνου.
Αναφερόμενος για τη συνεργασία με το Μαρούσι, ο κ. Φαρούκ Τσερμετζίογλου τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την εταιρία μας, η οποία αναπτύσσεται ανά τον κόσμο και υπογράφει σήμερα μία αξιοσημείωτη συμφωνία χορηγίας, η οποία αποδεικνύει τη βαρύτητα που δίνουν οι Turkish Airlines στον αθλητισμό. Είναι μέρος της ταυτότητάς μας. Είναι τιμή μας να υπογράφουμε συμφωνία με μία λαμπρή ομάδα, που ανεβαίνει σαν άστρο στον ουρανό. Η συμφωνία αυτή είναι σημαντική και για τις δύο πλευρές, ιδιαίτερα όμως για τις Turkish Airlines, που δίνουν βαρύτητα στην ελληνική αγορά και την κοινή γνώμη. Η Αθήνα είναι η πρώτη χώρα που ξεκινήσαμε τις πτήσεις μας το 1947 και συνεχίζουμε την ίδια δραστηριότητα με τη φίλη και γείτονα χώρα. Είναι μία συμφωνία αρχών και νιώθουμε περηφάνια που η εταιρία μας αναπτύσσεται παρά τη διεθνή στένωση. Ευχόμαστε να έχουμε μία εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη σχέση μεταξύ των δύο χωρών».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Μαρούσι, Παναγιώτης Αλεξανδρής σχολίασε, από την πλευρά του: «Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Είναι παρά πολύ σημαντικό για εμάς, το γεγονός ότι η πρώτη εταιρεία στην Τουρκία, θα διαφημίζεται μέσω του Αμαρουσίου στην Ελλάδα. Η ομάδα μας είναι μία οικογένεια και πλέον θα έχουμε συμπαίκτη μας τις τούρκικες αερογραμμές. Ελπίζω να προσθέσουμε κι εμείς με αυτή τη συνεργασία ένα λιαθαράκι στη συνεργασία και τη συμφιλίωση των δύο λαών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου