Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Siemens:Πουλά τα κεντρικά γραφεία της στο Mega;

Eν μέσω μεγάλης επενδυτικής ανομβρίας, η δεύτερη μεγάλη συμφωνία της νέας χρονιάς στον τομέα των ακινήτων κυοφορείται για δεύτερη φορά από τη Siemens, αυτή τη φορά για τα κεντρικά της γραφεία
Στον «άτυπο» διαγωνισμό που έχει σε εξέλιξη η εταιρεία για την πώληση του ακινήτου της στο Μαρούσι έχουν εμφανισθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, 3 προσφορές, από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, από μία ασφαλιστική και μία φαρμακευτική εταιρεία.
To ακίνητο, στην οδό Αρτέμιδος στον Παράδεισο Αμαρουσίου, αφορά έκταση 11 στρεμμάτων με κτίριο γραφείων 5.500 τ.μ. περίπου και επιπλέον συντελεστή δόμησης με δυνατότητα να κτισθούν ακόμη 6.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το τίμημα που μπορεί να δοθεί για το συγκεκριμένο ακίνητο ενδέχεται να προσεγγίσει, λόγω ακριβώς της θέσης του, ακόμη και τα 30 εκατ. ευρώ.
Το υπόλοιπο του συντελεστή θα αποτελέσει έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες για την επικείμενη συμφωνία - εξ ου και το ενδιαφέρον από πλευράς του τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος αναζητεί εδώ και καιρό νέα γραφεία προκειμένου να μετεγκατασταθεί από τα γραφεία της λ. Μεσογείων, αφού πλέον δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σταθμού, ενώ και το ενοίκιο, μετά την πτώση της αγοράς, θεωρείται υψηλό.
Για τη μετεγκατάσταση έχει τεθεί μάλιστα και χρονοδιάγραμμα εντός της επόμενης διετίας, ενώ δεν αποκλείονται και πιο προσωρινές λύσεις.
ΠΗΓΗ:www.kerdos.gr/Default.aspx?id=1200856&nt=103

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου