Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Το spot της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εξελίξεις στην καθαριότητα

                     
Στα μουλωχτά συνεδρίασαν μέλη της οικονομικής επιτροπής την Τρίτη 16.06.20 αυτοί που κατά τα άλλα κόπτονται για τη «νομιμότητα».
Συνεδρίασαν παράνομα, χωρίς τη παρουσία γραμματέα-όπως προβλέπεται – προκειμένου να επικυρώσουν το διαγωνισμό που αφορά το ξεπούλημα κομματιών της καθαριότητας και συγκεκριμένα του οδοκαθαρισμού και της μεταφοράς των ογκωδών.
Η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου αδιαφορεί ακόμα και για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τη μη ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών και ειδικά της καθαριότητας.
Προχωρούν ακάθεκτοι τις ιδιωτικοποιήσεις ώστε να εξυπηρετήσουν για μια ακόμη φορά  ιδιωτικά συμφέροντα και εργολάβους.

 Δεν μας προξενεί εντύπωση καθώς πάγια τακτική και της τωρινής όπως και της προηγούμενης διοίκησης Στεργίου ήταν να λειτουργεί ο Δήμος σαν επιχείρηση.
Είναι η πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων διαχρονικά που υλοποιείται και στο Δήμο μας μέχρι κεραίας.
Ο Πεντελιώτικος λαός και οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους!
Πίσω από τον κουρνιαχτό που σηκώνουν Κεχαγιά-Παλαιοδήμος, όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν, δεν μπορούν να κρύψουν ότι υπηρετούν πιστά την πολιτική που εξαθλιώνει του πολλούς, που φορολογεί τους δημότες, που στήνει σύγχρονες γαλέρες στους ΟΤΑ, που γεμίζει τις τσέπες των εργολάβων.
 Πως άλλωστε να δικαιολογήσουν το ότι ο λαός της πόλης μας θα κληθεί να πληρώσει 2.543.901,34€ (!!!) σε εργολαβίες ενώ η αυτεπιστασία του Δήμου θα ήταν φθηνότερη αλλά και αποτελεσματικότερη για την καθαριότητα;
Πως να εξηγήσουν ότι ενώ υπάρχουν μόλις 12 εργαζόμενοι και 1 απορριμματοφόρο για τις τρεις δημοτικές ενότητες , δεν έκαναν καμιά κίνηση για προσλήψεις προσωπικού;
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
μη διεισδύσουν οι εργολάβοι στις υπηρεσίες του Δήμου
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Υπηρεσίες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
Επαρκής κρατική χρηματοδότηση
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί κάθε εργαζόμενο, όλο το λαό, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ενάντια στους εργολάβους, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα αδιέξοδα και τις απολύσεις που μεθοδεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου