Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Τώρα σε όλη την Ελλάδα με εξ αποστάσεως μαθήματα!

 To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, μετά από 15 χρόνια διεξαγωγής των μαθημάτων του στις κατάμεστες αίθουσες του, και με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των μελών της μεγάλης μαθησιακής κοινότητας του, παρέχει πλέον τα μαθήματα του και εξ΄ αποστάσεως, βιντεοσκοπημένα.
Ο πρώτος κύκλος  μαθημάτων με τον οποίο εγκαινιάζει τον νέο αυτό τρόπο μάθησης, φέρει τον γενικό τίτλο,
«Οι κρίσεις ως ευκαιρία επανασχεδιασμού της ζωής μας», και αποτελείται από 5 βιντεοσκοπημένα μαθήματα τα οποία θα αναλύσουν οι:
 π. Φιλόθεος Φάρος, κληρικός, ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής,
Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής,
 Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής Ψυχολογίας και Πρόεδρος του τμ. Ψυχολογίας, Ε.Κ.Π.Α,
Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος-Κοινωνική ερευνήτρια
και  Βασιλική Μακαρώνη Ψυχολόγος. 
Την  βιωματική του εμπειρία  από κρίσεις καταθέτει επίσης, ως Guest προσκεκλημένος ομιλητής, ο Επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης, Ιδρυτής της Coco-Mat.
Το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στον καθένα, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό ή άλλο  περιορισμό, που θα ήθελε, μετά από μια οποιαδήποτε κρίση, να εξετάσει την ιστορία της ζωής του, να ανακαλύψει τα δυνατά του στοιχεία, να διακρίνει τις ευκαιρίες που του προσφέρει κάθε κρίση, και να μάθει με ποια ψυχικά εργαλεία θα μπορέσει να επανασχεδιάσει την ζωή του, και να την οδηγήσει σε μια νέα και πιο συναρπαστική κατεύθυνση. 

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π. www.alp.gr και προσφέρεται με έκπτωση 50% έως και τις 24/06/20, όπου και θα ξεκινήσουν να προβάλλονται on line τα μαθήματα.  Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 15 χρόνια ζωής και διαθέτει 10 τμήματα, σε Κρήτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη.
Σκοπός του είναι η προσωπική εξέλιξη των σπουδαστών του, μέσω της έγκυρης επιστημονικής γνώσης που τους παρέχει και με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους, και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας.  Λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε., και τοπικά υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας Κρήτης. 
Πληροφορίες & πρόσβαση στο πρόγραμμα: www.alp.gr  &  2821 50 10 60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου