Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο:«Έναρξη εγγραφών Β΄κύκλου μαθημάτων, στα τμήματα Αθηνών στο κέντρο»


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Β΄κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2018-19 (Ιανουάριος-Μάρτιος 2019), στα δύο τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, που υλοποιούνται  στο κέντρο της Αθήνας  και πιο συγκεκριμένα:
Η θεματολογία  του Α΄τμήματος είναι:«8 μαθήματα αυτοεκτίμησης & αυτοπεποίθησης».
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16/01/19, ώρα 16:30 έως 19:00  και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.
Απευθύνονται σε όσους θέλουν  να μάθουν τι είναι αυτοεκτίμηση & αυτοπεποίθηση και πως καλλιεργούνται, να αναγνωρίσουν τα δικά τους επίπεδα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, να μάθουν πως να θέτουν στόχους και να τους επιτυγχάνουν κ.α.
Η θεματολογία του Β΄τμήματος είναι: 
«Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων». 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 23/01/19, ώρα 19:30 έως 22:00, 
και  θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.
Απευθύνονται  σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τον τρόπο που σχετίζονται με το άλλο φύλλο, με την οικογένεια τους, με τους φίλους τους ή απλά θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σχέσεων.

Και στα δύο τμήματα θα διδάξουν καταξιωμένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Ψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί, ενώ με την ολοκλήρωση των μαθημάτων  οι σπουδαστές θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό σπουδών.
Τα μαθήματα και των δύο τμημάτων πραγματοποιούνται στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.
Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ προβλέπεται μειωμένο κόστος εγγραφής  για ειδικές ομάδες ατόμων.
Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες.
Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242
Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 13 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄επέκταση της κοινωνίας.
To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.
                            € ●► ◄►  « »  ▲▼    $    €   $  ▲▼◄► € « » $  ▲▼ « » ◄► ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου