Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Αγιοβασίληδες κατέκλυσαν το Μαρούσι για το 5ο φιλανθρωπικό Santa Run!

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια και με την πολυπληθή συμμετοχή δρομέων - Aγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το επετειακό Santa Run Athens, ο αγαπημένος Xριστουγεννιάτικος θεσμός, ο οποίος μετέφερε το γιορτινό του μήνυμα, από το Δήμο Αμαρουσίου, στα βόρεια προάστια της Αθήνας!
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα τρέχοντας μία διαδρομή 2 χλμ. στο κέντρο του Αμαρουσίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Holmes Place Club Μαρούσι, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. 
Το σήμα της εκκίνησης έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Τα έσοδα από τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε από το κέντρο άθλησης και ευεξίας Holmes Place με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, θα διατεθούν για να ενισχύσουν την προετοιμασία των πρωταθλητών μας Μάριο Γράψα, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκο Παπαγγελή και Απόστολο Χρήστου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε:
«Και φέτος θέλουμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά, χαρά στους μεγάλους. Το Μαρούσι είναι μια μεγάλη γιορτή και αξίζει όλοι να εντάξουν στο πρόγραμμά τους μία γιορτινή βόλτα στην πόλη μας. Χρόνια πολλά σε όλους, και ευχή μας είναι μέσα και από τη δική μας συμμετοχή το όνειρο των πρωταθλητών μας να γίνει πραγματικότητα».
Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος κ.ά.
Η CEO των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα και η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab δήλωσαν σχετικά: 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία και τη στήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός τα Χριστούγεννα. Ειδικά φέτος, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι που τα έσοδα θα διατεθούν στο «Charity4Sports», στους νέους αθλητές μας που προσπαθούν με συνέπεια και επιμονή να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αυτό της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο».
Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν, η Herbalife Nutrition, η παγκόσμια εταιρεία διατροφής με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. 
Στο περίπτερο της Herbalife Nutrition, που είχε στηθεί στην είσοδο Holmes Place Club Μαρούσι, οι εκπρόσωποι της εταιρείας, πρόσφεραν στους συμμετέχοντες και στις οικογένειες τους μπάρες πρωτεΐνης και Hydrate, για την κατάλληλη ενυδάτωση τους μετά τον αγώνα.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η εταιρία Κωτσόβολος, η Χρυσή Ζύμη που προσέφερε λαχταριστές γευστικές δημιουργίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και η Melissa με την καντίνα της «Melissa On the Road» που ήταν εκεί και προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τους απαραίτητους υδατάνθρακες και την ενέργεια που χρειάστηκαν πριν και μετά το Santa Run!
          € ●► ◄►  « »  ▲▼    $    €   $  ▲▼◄► € « » $  ▲▼ « » ◄► ●► € 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου