Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σε έντονο συγκινησιακά κλίμα η συναυλία - αφιέρωμα στη Ζωή Κουρούκλη

Μέσα σε έντονο συγκινησιακά κλίμα και με την παρουσία πλήθους θαυμαστών της, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία - αφιέρωμα στην πορεία της σημαντικής τραγουδίστριας της δεκαετίας του ’60 Ζωής Κουρούκλη, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πρωτομαγιά, σκορπώντας ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. 
Στο κατάμεστο στάδιο «Σπύρος Λούης» και παρουσία των δυο παιδιών της, Κατερίνας και Ίρις Καλφοπούλου - Κουρούκλη, ταξίδεψαν όλοι μέσα από τις μοναδικές μελωδίες της αξέχαστης Ζωής Κουρούκλη αποχαιρετώντας  για πάντα την αξέχαστη ερμηνεύτρια.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κ. Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη, Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Πεύκης - Λυκόβρυσης αποχαιρέτησε την Ζωή Κουρούκλη, φανερά συγκινημένος τονίζοντας ότι,
«Το Μαρούσι και μαζί όλη η Ελλάδα αποχαιρετούν σήμερα την Ζωή.
Μια μεγάλη και σημαντική ερμηνεύτρια της χώρας μας η οποία μέσα από τα τραγούδια της μας χάρισε σημαντικές στιγμές και άφησε ανεξίτηλα το αποτύπωμα της στο ελληνικό τραγούδι.
Θα σε θυμόμαστε πάντα», κατέληξε ο κ. Πατούλης, ενώ ως ένδειξη τιμής και προσφοράς για την μεγάλη ερμηνεύτρια απέδωσε στις κόρες της τιμητική πλακέτα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τραγούδησαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες, Αθηνά Ρηγοπούλου, Γιάννης Πετρόπουλος τον οποίο συνοδευσε στο πιάνο ο Γιάννης Κριμιζάκης, η Έλενα Περβανα, η Πέννυ Ξενάκη, η Λένα Αλκαίου, η Ηρώ, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Λόρνα, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο Τέρης Χρυσός, ο Νίκος Φραγκίστας, η Έλενα Φερεντίνου, η Κλειώ Δενάρδου, η Λιζέτα Νικολάου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Άντζελα Ζήλια.
Το καλλιτεχνικό Πρόγραμμά επιμελήθηκαν ο Πάνος Δερβός και ο Θάνος Γεωργουλάς ενώ την Καλλιτεχνική Επιμέλεια της εκδήλωσης την είχε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ: 
Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, 
ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ:
 Δημήτρης Καρλάυτης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, Πέτρος Κόνιαρης, 
 Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου