Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο Ερντογάν δικαιώνει την Ρεπούση:Οι Ελληνες «ΣΥΝωστίστηκαν» για να κάψουν την Σμύρνη!

Νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην πόλη της Ιωνίας, υποστήριξε ότι η καταστροφή της Σμύρνης οφείλεται στην ελληνική συμπεριφορά.
Ο Ερντογάν, παραχαράσσοντας την ιστορία, έριξε την ευθύνη στους Έλληνες στρατιώτες για την καταστροφή της πόλης και μάλιστα αντιπαρέβαλε τους Έλληνες με τους Τούρκους προγόνους του που ήθελαν να δημιουργούν!
«Το μεγαλύτερο πλήγμα που δόθηκε στην όμορφη Σμύρνη, ήταν από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν την πόλη την ώρα που υποχωρούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
«Μην κοιτάζετε όσους λένε ότι την πόλη έκαψαν οι Τούρκοι... Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή» ισχυρίστηκε.
Οι πρόγονοί μας, πρόσθεσε ο Ερντογάν που ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ενόψει της 24ης Ιουνίου, δεν θέλησαν να καταστρέψουν, να κάψουν. 
Πάντοτε επεδίωκαν να κτίσουν και να δημιουργήσουν. 
Και αυτό – όπως είπε – φάνηκε από την ανάπτυξη της Σμύρνης μετά τον πόλεμο. 
Επίσης, σε προεκλογική του ομιλία στη Σμύρνη νωρίτερα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «ρωτήστε τους ηγέτες των Καθολικών, των Ορθόδοξων, των Εβραίων πώς περνάνε τα τελευταία χρόνια, θα σας πουν ότι τα καλύτερα χρόνια τους είναι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης μας».
                                                               € $  ●► « » ▲▼

  •                                                                Πηγή: skai.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου