Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σάρωσε σε τηλεθέαση το νέο reality για τις σχέσεις κυβέρνησης - δικαιοσύνης

Πολλαπλασιάζονται οι επιλογές των τηλεθεατών, καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν τους δίνει τη δυνατότητα να σχολιάζουν μέσω Τwitter μια ευρεία γκάμα reality εκπομπών, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα.
Στο νέο παιχνίδι με τίτλο «Power of Judge» δύο αντίπαλες ομάδες, οι «Κατηγορούμενοι» και οι «Τιμωροί», βρίσκονται αντιμέτωποι σε έναν αγώνα επιβίωσης μέχρις εσχάτων. 
Τα αγωνίσματα είναι καθημερινά και οι δύο ομάδες προσπαθούν με δηλώσεις και μηνύσεις να πάρουν με το μέρος τους τους τηλεθεατές οι οποίοι στο τέλος των δοκιμασιών θα ψηφίσουν για το ποιος τους έπεισε περισσότερο.
Όπως και στο «Survivor», κάθε παίκτης προσπαθεί να κερδίσει πόντους για την ομάδα του αλλά ταυτόχρονα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι κύριος στόχος του είναι η προσωπική του σωτηρία.
Παρουσιάστρια του νέου reality είναι η Βασιλική Θάνου, που κρίθηκε ως η πλέον κατάλληλη αφού έχει κατορθώσει να συνδυάσει τόσο τη σταδιοδρομία στη δικαιοσύνη όσο και την πολιτική στράτευση δίπλα στον πρωθυπουργό, ως νομική του σύμβουλος. 
Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού ώστε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αφού είπε ένα ξεγυρισμένο «άει στο διάολο», μόλις διαπίστωσε ότι ακούστηκε έσπευσε να κατακεραυνώσει αυτόν που το είπε και να δηλώσει ότι ντρέπεται για λογαριασμό του.

Είναι η γνωστή τεχνική που εφαρμόζεται αιώνες τώρα από ανθρώπους που αφού την αμολύσουν σε ένα δημόσιο χώρο, στη συνέχεια για ξεκάρφωμα αγανακτούν και ρωτάνε αυστηρά «ποιος έκλασε;».
 Η άλλη εκδοχή είναι ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που, μόλις χτυπήσουν ξύλο για καλή τύχη, το ξεχνάνε αμέσως και απαντούν «περάστε!» νομίζοντας ότι κάποιος χτυπάει την πόρτα.
 Όσο για τη δικαιολογία «μου την έχουν στημένη», είναι προφανές ότι μπορεί να έχει κάποιο δίκιο. 
Στο κάτω-κάτω, η Βουλή είναι γεμάτη από υπνωτιστές που βάζουν τους ανθρώπους να διαολοστείλουν κάποιον παρά τη θέλησή του για να τον καταγράψουν μετά και να τον διασύρουν!
 Ναι, όσοι πουλάνε το περιοδικό των αστέγων «Σχεδία», πρέπει να πληρώνουν ΕΦΚΑ.
 Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μια κίνηση γενναιοδωρίας εκ μέρους της κυβέρνησης για να τους βοηθήσει να γίνουν σαν όλους τους άλλους και να μη νιώθουν περιθωριοποιημένοι...
...και ενώ δίνεται στη Βουλή η «μάχη της Novartis» εκατοντάδες γιατροί και φαρμακοποιοί ξεφυσούν ανακουφισμένοι…
                                                      Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας
Όταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι με τη μήνυση εναντίον του κατάργησε το τεκμήριο της αθωώτητας, εννοεί ότι στο εξής πρέπει να μηνύεις μόνο όσους θεωρείς αθώους;
                                                    Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο 2
Οι γονείς των παιδιών που πάσχουν από ιλαρά επειδή αρνούνται να τα εμβολιάσουν, γιατί θέλουν να τα προστατεύσουν από τα εμβόλια που προκαλούν αυτισμό, τα αφήνουν να παρακολουθήσουν κανονικά το «Survivor» και το «Power of Love»;
                                                   Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο 3
Η αντικατάσταση της έκφρασης «θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο» με την έκφραση «θα χυθεί άπλετο φως» έγινε για να μην προκαλείται η χορτοφαγική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από εικόνες κρεοπωλείου;
                                                   Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο 4
Πόσοι από αυτούς που παιανίζουν σε sites, κανάλια και social media υπέρ του πολέμου με την Τουρκία, αποκαλώντας όποιον επιθυμεί ειρηνική λύση «πρόδότη», θα βρεθούν κανονικά σε περίπτωση πολέμου στην πρώτη γραμμή;
Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για:
«Μηχαναισθησία» - Το να παρκάρει κάποιος το μηχανάκι του ακριβώς στη μέση ενός τεράστιου κενού όπου θα χωρούσε σίγουρα ένα αυτοκίνητο
                                                 Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας
                     Πρακτικογράφος στη Βουλή (με πρόεδρο Τασία Χριστοδουλοπούλου)
                                         Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας Νο2
                                            Υπεύθυνος «μπιπ» στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη
                                                         Η Μετάφραση της Εβδομάδας
Νίκος Παρασκευόπουλος: «Πάρα πολλοί κατηγορούμενοι, όταν δικάζονται μιλούν για σκευωρία. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο...»
Μετάφραση: Όποιος μιλάει για σκευωρία έχει λερωμένη τη φωλιά του εξ ορισμού. Άρα, ψηφοφόρε μας, μην έχεις αμφιβολίες. Μόνο εμείς είμαστε αθώοι και μας πολεμάνε!

                                                                     Νίκος Ζαχαριάδης
                      ΠΗΓΗ://www.athensvoice.gr/politics/420798_realiti-politik?platform=hootsuite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου