Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Κόβουν συντάξεις από συνταξιούχους για να επιδοτούν το νοίκι της πλουσιότερης υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ!

«Ηταν Δίκαιο έγινε πράξη»:Δώδεκα χιλιάδες €υρώ το χρόνο για το ενοίκιο του ζεύγους Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου!!! 
Μείζον ηθικό θέμα προκύπτει από τις αποκαλύψεις για την κάλυψη ενοικίου 12.000 ευρώ ετησίως στην οικία της υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου και του συζύγου της, επίσης υπουργού Δημήτρη Παπαδημητρίου από την κυβέρνηση.
Η Νέα Δημοκρατία, μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεόδωρου Καράογλου, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως τη στιγμή που χάνονται τα σπίτια των πολιτών στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση καλύπτει ενοίκια πλούσιων εξωκοινοβουλευτικών υπουργών.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «όπως, προκύπτει από δημοσίευμα στο χθεσινό Τύπο, η -εξωκοινοβουλευτική - αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου ζητά και εισπράττει από το Κράτος 12.000 ευρώ ετησίως για το ενοίκιο στο σπίτι της στην Αθήνα, παρ' όλο που, μαζί με τον επίσης Υπουργό σύζυγό της αποτελούν την πλουσιότερη οικογένεια της ελληνικής Κυβέρνησης, με ακίνητα, μεταξύ άλλων, στη Νέα Υόρκη και τη Σύρο».
Εξάλλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης.   

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7Δεκεμβρίου 2017, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, έχειχαρτοφυλάκιο με μετοχές και επενδυτικά προϊόντα που ξεπερνά τα δύο εκατομμύριαευρώ. 
Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημητρίου ανέρχεται στα 2.725.881 δολάρια.
Το χαρτοφυλάκιο αυτό, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του το κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί. 
Την ίδια χρονιά, δήλωσε εισοδήματα 453.429 δολάρια. 
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου, Ράνια Αντωνοπούλου, κατείχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και καταθέσεις ύψους 11.400 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες.  
Το ζευγάρι υπουργών, έχει από κοινού καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού 480.154 δολάρια. 
Το υπουργικό ζεύγος διαθέτει, επίσης, διαμέρισμα 110 τ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μία βίλα στη Σύρο 300 τ.μ. με 180 τ.μ. βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4.950 τ.μ. Η βίλα διαθέτει και μία πισίνα 80 τ.μ.
                                                                     ΠΗΓΗ:thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου