Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ξεκίνησε χθες ο Β΄ κύκλος μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμαρουσίου

Ξεκινησαν χθες Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, τα μαθήματα του Β΄ κύκλου μαθημάτων  του Ανοιχτού Λαϊκού  Πανεπιστημίου, της διδακτικής περιόδου 2017-18, στα τμήματα Χανίων, Ηρακλείου και Δήμου Αμαρουσίου.
Στο Δήμο Αμαρουσίου τα μαθήματα ξεκινησαν με την εισήγηση της κυρίας Μαρίας Λασιθιωτάκη, Ψυχολόγου, η οποία στο πλαίσιο της θεματολογίας: 
« Η τέχνη της ζωής», ανέλυσε το θέμα: 
«Χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση:  
οι "συνήθεις ύποπτοι "της ζωής μας».
Στα Χανιά τα μαθήματα ξεκίνησαν με την εισήγηση της κυρίας Μαρίας Κανδεράκη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλο προσωπικής ανάτπυξης NLP, η οποία στο πλαίσιο της θεματολογίας: 

«10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης», ανέλυσε το θέμα: 
«Πως αντλώ αυτοεκτίμηση από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου»,
Στο Ηράκλειο τα μαθήματα ξεκίνησαν με την εισήγηση της κυρίας Αγνής Μαριακάκη, Ψυχολόγου, η οποία στο πλαίσιο της θεματολογίας : 
«10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης», ανέλυσε  το θέμα: 
«Πως αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία. και πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε».
Τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις.
Οι αιτήσεις για εγγραφή σε όλα τα παραπάνω τμήματα ξεπέρασαν κατά πολύ τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός πολλοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εγγραφή, προς τους οποίους ως Α.Λ.Π. εκφράζουμε την λύπη μας και τους περιμένουμε σε έναν από τους προσεχείς κύκλους μαθημάτων μας.
Το Α.Λ.Π. λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, (ΚΕΔΕ), και στην Κρήτη και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης
                                                      € $  ●► « » ▲▼

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου