Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Η συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Αμαρουσίου Δάμωνα Κλαπάκη, στην Αιμιλία Κυρού


●►Έκπληξη η καθοριστική  απόφαση ;
Όχι γιατί την ώρα που οι άλλοι αντιπρόσωποι των κομμάτων περιμένουν ποιον θα επιλέξει ο σωλήνας που διορίζει  υποψηφίους, εμείς εδώ και 40 χρόνια έχουμε αποδείξει ότι ΔΕΝ δίνουμε εξετάσεις στη διαπλοκή .
●►Αναφέρεται ότι διεκδικείτε τη Διοίκηση;
Ναι και με πολλές πιθανότητες , φτάνει  πια οι πολίτες  του  Αμαρουσίου δεν θέλουν να πνιγούν όπως  στον Δήμο Μάντρας, αρκετά οι μέχρι τώρα  Διοικήσεις του Δήμου  έχουν πνίξει το Μαρούσι στα δηλητηριώδη καρκινογόνα  καυσαέρια με τις επιβαρυντικές χρήσεις γης πλουτίζοντας  παράνομα εργολαβικά συμφέροντα.
●►Αυτό το τελευταίο που το βασίζετε;
Κοιτάξτε  η Διοίκηση του Δήμου το  1999 σχεδίασε και μεταβίβασε στον Λάτση το παράνομο ΜΩΛΛ, και ο Γ. Πατούλης  μαζί με τον Λάτση στις 20 Μαρτίου 2018 στο ΣτΕ  θα είναι  , εναντίον μας στην προσφυγή μας (η οποία εκκρεμεί - μετά από 20 αναβολές- από το 2006)  όπου ο Συνδυασμός μας ζητά να εφαρμοστεί επιτέλους η ομόφωνη αμετάκλητη Δικαστική  απόφαση 2852/2003 της Ολομελείας και να κλείσουν τα παρανόμως λειτουργούντα εκεί μαγαζιά.
●►Οι  άλλοι  υποψήφιοι  έχουν στήριξη κόμματων, εσύ τι στήριξη έχεις;
έχω στήριξη των νέων και των καθαρών  συμπολιτών μας ,τις γνώσεις την αποφασιστικότητα  και την δυνατότητα να ενώνω τη βάση και να βρίσκω τη χρυσή τομή όταν το επιβάλουν οι καταστάσεις και η πραγματικότητα. Το είδατε άλλωστε τα 8 τελευταία χρόνια που εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος
●►Το « ενώνω» γιατί το αναφέρετε;
Γιατί έχει αποδειχτεί στην  πράξη  , από τα φοιτητικά μου χρόνια, μετείχα –πάντα ανεξάρτητος– σε εκλογικές διαδικασίες του φοιτητικού σώματος και παρόλα αυτά όχι μόνο εκλεγόμουν άλλα  επί τρία συνεχή χρόνια όλοι οι κομματικοί συνδυασμοί με αποδέχονταν και με εξέλεγαν Πρόεδρο.
●►Λες κομματικοί συνδυασμοί, γιατί το έκαναν όμως;
Διότι οι νέοι είναι καθαροί και δεν κατευθύνονται εύκολα από τον μηχανισμό, όταν όμως αποφοιτήσουν και βρεθούν στον εργασιακό στίβο, δυστυχώς με την υπόσχεση διεφθαρμένων Δημαρχών και βουλευτών για ρουσφέτι ( παράνομο διορισμό) εξαγοράζοντας  την ανάγκη τους για επιβίωση υποχωρούν και διαβρώνονται.
●►Η Δημαρχεία είναι για εσένα χώρος εξουσίας ή δημιουργίας;
Η αρρώστια για εξουσία δεν έχει σχέση με εμάς, αλλιώς θα μας βλέπατε στους βρώμικους διάδρομους των κόμματων εκλιπαρώντας για στήριξη. Άλλα και προσωπικά εγώ, αν και έχω  εκλέγει 2 φορές Δημοτικός Σύμβουλος, μετά από ένα χρονικό διάστημα παρατήθηκα παραχωρώντας τη θέση μου σε άλλους ισαξίους νέους, με αποτέλεσμα να έχω τώρα διπλά μου μια πανέτοιμη ομάδα με εμπειρία να διοικήσει τον Δήμο.
●►Γνωρίζετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο Μαρούσι;
Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ  και ξέρω τι χρειάζεται για να υλοποιηθούν, έχω εμπειρία στα κοινά , κάτι  που απέδειξα στο Δημοτικό Συμβούλιο, και είμαι σίγουρος ότι όσοι συνδημότες θέλουν το καλό του πολύπαθου Αμαρουσίου καταλαβαίνουν ότι η χρηστή Διοίκηση απαιτεί γνώση και εμπειρία και κυρίως καθαρότητα καθώς δεν δεσμεύομαι με κάποια «συμφωνία» κάτω από  το τραπέζι με  κόμματα και ξένα με την πόλη  παράνομα συμφέροντα.
●►Στην  διαμαρτυρία για έλλειψη αγωγών όμβριων στο Μαρούσι τι λέτε;
Τα χρήματα που διαθέτει η Πολιτεία στον Δήμο είναι υπέρ αρκετά για να γίνουν τα αναγκαία έργα υποδομής όπως και η αποχέτευση ομβρίων, η διάθεση αυτών των χρημάτων είναι το πρόβλημα,  Εγώ  δεσμεύομαι   ότι  δεν θα κάνω ούτε ένα ρουσφέτι γιατί εκεί πάνε τα χρήματα και μιλάμε για  παραβίαση του Συντάγματος και παράνομες δαπάνες εκατοντάδων εκατομμύριων.
●►Ναι  μα όμως  έτσι κερδίζουν τις εκλογές 
Οι  Δήμοι δεν είναι για  παράνομο βόλεμα  συγγενών και φιλών των Δημοτικών Συμβούλων  και  κομματικών παραγόντων για να αποδέχονται την κύρια αιτία διαφθοράς και χρεοκοπίας στους  Δήμους και στην Χώρα που  είναι  το ρουσφέτι , λίγο ντροπή δεν υπάρχει, εγώ ξεκαθαρίζω ότι  όλοι οι άνεργοι έχουν ΙΣΑ δικαιώματα και  δεσμεύομαι  ότι όλα τα χρήματα θα διατίθενται μόνον σε έργα υποδομής. 
                          Η συνέντευξη δόθηκε για τα ΜΜΕ &το  διαδίκτυο
                                           ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου