Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου που όρισε ο Γ. Πατούλης

Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τοποθετήθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι, καθώς & τα καθήκοντα & οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν για το τρέχον έτος.

Ο Σπύρος Σταθούλης παραμένει:
Αντιδήμαρχος επί Οικονομικών Θεμάτων, Θεμάτων Δημοτικής Περιουσίας & Προμηθειών, Νομικής Υπηρεσίας. Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής
Επιπλέον, παραμένει αναπληρωτής Δημάρχου. 
(τηλ. επικοινωνίας: 213 2038124)
Ο Βασίλειος Κόκκαλης ορίστηκε:
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2038111)
Ο Νικόλαος Κάββαλος ορίστηκε:
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 
Επίσης, ορίστηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2038120)
Η Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη παραμένει:
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού. 
Επιπλέον, προστίθεται στην αρμοδιότητάς της η Πολεοδομία και είναι αρμόδια Αντιδήμαρχος για το γραφείο πολίτη σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2038151 & 154)
Ο Αθανάσιος Βελής ορίστηκε:
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Επίσης, είναι αρμόδιος Αντιδήμαρχος για το γραφείο πολίτη σχετικά με τα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. τηλ. επικοινωνίας: 213 2038115)
Συντονιστής του έργου της Διοίκησης θα είναι ο κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α παραμένει η κα. Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη και προτείνεται η κα. Αικατερίνη Ιωάννου ως Αντιπρόεδρος.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου ορίστηκε η κα Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτριος Σμυρνής.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου ορίστηκε ο κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Αντιπρόεδρος ο κ. Αθανάσιος Βελής.
Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου έχει οριστεί ο κ. Νικόλαος Πέππας, ενώ Αντιπρόεδρος προτείνεται οκ. Γεώργιος Ζήκος.
Πρόεδρος της Αναπτυξιακής έχει οριστεί ο κ. Ευάγγελος Κάββαλος και Αντιπρόεδρος προτείνεται ο κ. Δημήτριος Καρλαύτης.
Ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διεθνών Σχέσεων.
Ο κ. Πέτρος Κόνιαρης ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα καθαριότητας της πόλης, διαχείρισης απορριμμάτων και εξωραϊσμού της πόλης.
Ο κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας και θέματα που αφορούν στον Σ.Π.Α.Π.
Ο κ. Ευθύμιος Τσίγκας ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα κληροδοτημάτων και ζητήματα που αφορούν το Ι.Γ.Ε.
Ο κ. Γεώργιος Ζήκος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Κυκλοφορίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Ο κ. Μιχαήλ Παπαδόπουλος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ασφάλειας της πόλης και συνεργασίας με τις Αρχές Προστασίας του Πολίτη.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες για τα θέματά τους που αφορούν στον Δήμο και στις υπηρεσίες του μπορούν να απευθύνονται στη Γραμμή Δημότη 15321..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου