Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Την συνδρομή της Περιφέρειας για την «Κατασκευή βρεφονηπιακού στο Ο.Τ. 580», ζητά ο Δήμος Αμαρουσίου

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να δείξει την ίδια ευαισθησία για τα παιδιά όλων των Δήμων αρμοδιότητάς της
Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της κατασκευής δύο παιδικών και ενός βρεφονηπιακού σταθμού στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Πετρούπολης και Καματερού.
Αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική, γιατί πλέον ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, η έγκριση της χρηματοδότησης για την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο Δήμο Αμαρουσίου, στο Ο.Τ. 580. 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έχουν υποβάλει από τον Φεβρουάριο του 2015 (6/2/2015) πλήρη φάκελο στην Περιφέρεια Αττικής, με το αίτημα για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο:
«Κατασκευή βρεφονηπιακού στο Ο.Τ. 580 του Δήμου Αμαρουσίου». 
Η μελέτη για το συγκεκριμένο έργο είναι ώριμη και πλέον περιμένουμε η Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού της Συμβουλίου, στην έγκριση χρηματοδότησης του έργου.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας θα επιδείξει την ίδια ευαισθησία και για τα παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου, αφού άλλωστε οι ανάγκες των παιδιών είναι οι ίδιες σε όλους τους Δήμους αρμοδιότητάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου