Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 500 χιλ. €, για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης


Τους όρους σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης καθώς και για την αποξήλωση και αντικατάσταση του χλοοτάπητα ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό συμβούλιο μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα Γιώργου Καραμέρου.
Το έργο προϋπολογισμού έως 500.000 ευρώ θα δημοπρατηθεί και θα κατασκευαστεί από την Περιφέρεια Αττικής στο πρώτο εξάμηνο του 2016.
Παρόντες στο Περιφερειακό συμβούλιο ήταν τόσο ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης που ευχαρίστησε την διοίκηση της Περιφέρειας όσο και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων της Πόλης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος τόνισε μεταξύ άλλων κατά την εισήγησή του:
«Φτιάχνουμε  το γήπεδο της Πεύκης που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση για τους δημότες της. Για τους ερασιτέχνες αθλητές και τα σωματεία της περιοχής. Για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά.
Συνεργαζόμαστε άψογα με τον Δήμαρχο και καλωσορίζουμε σε αυτό το πνεύμα και όσους υπονόμευσαν το έργο και τις σχέσεις του Δήμου με την Περιφέρεια με ανακοινώσεις και πλάγιες μεθόδους που προσέκρουσαν στον τοίχο της αποφασιστικότητάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου