Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Η Άννα Μαρία Γιάντση, νέα πρόεδρος στο ΙΓΕ

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 8860/112499 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 739, Υ.Ο.Δ.Δ, 20.10.2015, νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Γ.Ε., ορίζεται η κυρία Άννα Μαρία Γιάντση.
Η κυρία Γιάντση που κατάγεται από την Αξιούπολη Κιλκίς, είναι Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος, πτυχιούχος MSc του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι υποψήφια Διδάκτορας στο τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων). 
Κατά τη διάρκεια της θητείας της στον ΟΠΕΚΕΠΕ της είχε ανατεθεί η άσκηση των αρμοδιοτήτων, που αφορούν στα αντικείμενα των Διευθύνσεων:
α) Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας και 
β) Πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα είχε ασχοληθεί με τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, τόσο της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου όσο και της τρέχουσας. 
Είχε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Fispace, καθώς και σε ημερίδες Διάχυσης Αποτελεσμάτων της Πράξης ΥΠΑΑΤ.
Έχει αναλάβει την οργάνωση δράσεων υποστήριξης αγροπεριβαλλοντικού τομέα και τουρισμού και ενημερωτικών δράσεων. Είναι μέλος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. καθώς και μέλος και σύμβουλος εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας.
Με τηναπόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, ορίζεται λοιπόν ως εξής:
α) Την Άννα Μαρία Γιάντση του Μιχαήλ, Δασολόγο − Περιβαλλοντολόγο, πτυχιούχο MSc Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως Πρόεδρο.
β) Τον Δημήτριο Πετροπουλάκη του Λεωνίδα, Γεωπόνο − Βιοκαλλιεργητή, ως Αντιπρόεδρο.
γ) Τον Ευάγγελο Αβδελά του Λεωνίδα, Συνταξιούχο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αναστασία Μακρή του Αλεξάνδρου, Δημόσιο Υπάλληλο.
δ) Τον Γεώργιο Αγγελή του Γρηγορίου, Χημικό Μηχανικό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αρετή Ποζαπαλίδη του Σάββα, Πολιτικό Μηχανικό.
ε) Την Σοφία Χατζηπαντελή του Σοφοκλή, Γεωπόνο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την Αικατερίνη Τσολακίδη του Σωτηρίου, Γεωπόνο.
στ) Την Παναγιώτα Παπαδογεώργη του Εμμανουήλ, Δημόσιο Υπάλληλο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου του Γεωργίου, Υπάλληλο ΕΛ.Γ.Ο. − ΔΗΜΗΤΡΑ.
ζ) Την Καλλιόπη Κοκκινάκη του Θεοχάρη, Γεωπόνο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την Αννούλα Μαυρίδου του  Σταύρου, Δημόσιο Υπάλληλο.
                                                                   www.ige.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου