Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Υποκρισία & Δουλικότητα!!!

Συνήθως βλέπουμε έναν Πατούλη να περιφέρεται ασταμάτητα ως Δήμαρχος εδώ, ως Πρόεδρος εκεί, να στέλνει καθημερινές,  αδιάφορες και άσχετες από τα προβλήματα του κόσμου,  ανακοινώσεις και φωτογραφίες με τον Γιούγκερ, λίγοι όμως γνωρίζουν  το πραγματικό του «έργο» και ρόλο και γιατί τον προώθησαν στη θέση αυτή.
Την 3η Ιουνίου 2015, συζητήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας  η προσφυγή του Συνδυασμού μας κατά των νέων καταστροφικών για το Μαρούσι και την ποιότητας ζωής  όλων μας Χρήσεων Γης.
Τι σημαίνει αυτό;
Δεκάδες χιλιάδες τ.μ. επιπλέον γυάλινα κτήρια και δισεκατομμύρια παράνομες υπεραξίες  σε ορισμένους εργολάβους & ιδιώτες.
Ένα παράνομο  Σχέδιο που αν θα εφαρμοστεί θα  περιμένουμε στα φανάρια της Αρτέμιδος, της Νεαπολέως, της Πεντέλης της Σωρού κ.λπ. πάνω από μια ώρα και θα αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας εξ αιτίας του Γιατρού Πατούλη διπλάσια δηλητήρια στην πιο μολυσμένη πόλη του Λεκανοπέδιου.
Ένα Σχέδιο έκτρωμα το οποίο αν και το είχαμε σταματήσει κατ΄ επανάληψη ως αντισυνταγματικό  επί εποχής Σουφλιά - Τζανίκου, το επανέφερε  με πρότασή του, σε ακόμη χειρότερη έκδοση, ο «εκλεγμένος» με πελατειακούς διορισμούς Πατούλης και η ομάδα του, καταστρέφοντας την πόλη που τον φιλοξενεί.
Αν ανατρέξει κάνεις στο διαδίκτυο στη σελίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα δει ποιους είχαμε ( ως αναγράφονται )  εναντίον μας  στο Ανώτατο Δικαστήριο & θα καταλάβει...
Α.Ε. «ΜΑΡΟΥΣΙ PLAZA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.»
Α.Ε. «ΙΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε».
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Α.Ε. «LAMDA OLYMPIA VILLAGE Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»
Α.Ε. «ELINE INVESTMENTS II Α.Ε. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»
& μαζί με  αυτούς & ... «Αριστερός» Υπουργό του  ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης & ο «Οικολόγος» Αν. Υπουργό Τσιρώνη, οι οποίοι παρότι είχαν εγγράφως ενημερωθεί για την παρανομία, έστειλαν Δικηγόρο εναντίον μας και εναντίον της ποιότητας ζωής όλων των  κατοίκων της πόλης,  για να στηρίξουν τον ... Πατούλη, τον… Σηφουνακη και τα συμφέροντα  των μεγαλοεργολάβων...
και αυτό ενώ γνώριζαν  μάλιστα  ότι  για την παρανομία αυτή είχαμε καταθέσει  τότε μήνυση  κατά του Σηφουνάκη και φυσικά  αυτός , για να μην λογοδοτήσει στο αίτημα του Αρείου Πάγου, επικαλέσθηκε, (με τη στήριξη όλων των κομμάτων) ,  τη  …..Βουλευτική του Ασυλία!!!
Αλλά  η Υποκρισία και η Παραπληροφόρηση στην καταστροφή της πόλης από μεγαλοεργολάβους δεν σταματά εδώ.
Αντί ο Πατούλης & ο Μαγιάκης να απαιτήσουν αντίστοιχα, από το Σαμαρά (πριν) & από τον Τσίπρα (τώρα), να δοθούν οι εκτάσεις του Δημοσίου, που βρίσκονται στο Μαρούσι για πράσινο και αθλητικούς χώρους , και οι δύο μαζί
Οχι μόνο ΔΕΝ ψήφισαν την πρότασή μας να δεσμευτούν αυτές οι εκτάσεις για πράσινο με τροποποίηση Σχεδίου,
Αλλά για τα μάτια του κόσμου ψήφισαν ένα στα …λόγια «επαναστατικό» ψήφισμα (το οποίο φυσικά  θα πάει κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων) κατά των… Διοικήσεων  του ΤΑΙΠΕΔ , που διόρισαν ο Σαμαράς και ο Τσίπρας και οι  οποίες ενεργούν με ... εντολές τους.
Παρόμοιο  περιστατικό βλέπουμε να συμβαίνει  και από τη σημερινή «Διοίκηση» του Συλλόγου της Αγ. Φιλόθεης – Δηλαβέρη.
Ως γνωστόν  για να ακυρώσουν την εκλογή ως Προέδρου της π. Δημοτικής Συμβούλου του Συνδυασμού μας  Φωτεινής  Κατή (με σκοπό να περάσει ο Πατούλης τα καταστροφικά του Σχέδια των νέων Χρήσεων Γης ), την έσυραν 7 φόρες στα Δικαστήρια με δικηγόρο εργαζόμενο στο Δήμο Αμαρουσίου.
Κι αυτό ενώ είχε προηγηθεί  ανοιχτή και πρωτοφανής παρέμβαση Πατούλη, ο οποίος δημόσια δήλωσε (χωρίς να του πέφτει λόγος) ότι δεν …αναγνωρίζει την εκλεγμένη Πρόεδρο (και  επιλογή των κατοίκων) Φωτεινή Κατή (ενώ φυσικά όλους τους άλλους Συλλόγους που σιωπούν τους αναγνωρίζει).
Ας σημειωθεί δε ότι παρά του ότι δεν κερδήθηκε η τελική αγωγή κατά της κ. Κατή, η νομιμότητα στο σύλλογο της Αγ. Φιλοθέης δεν επέστρεψε.
Έτσι είναι λοιπόν εύλογο η νέα «Διοίκηση» του Εξωραϊστικού συλλόγου(λες & το απάνθρωπο σχέδιο που καταστρέφει  όλο το Μαρούσι  και τη γειτονιά τους ήρθε …από τον Ουρανό ….από μόνο του), αρνείται να καταγγείλει ευθέως και δημόσια τον Πατούλη σαν καταστροφέα του Αμαρουσίου και της Αγ.  Φιλοθέης !!!
                                          Συνδυασμός  ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου