Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Στη 1:00 μ.μ, η Συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

EΠΤA(7) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής» Αμαρουσίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 12  Ιουνίου, στη 1:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2015
2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».
3. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ»
 4. Έγκριση ή μη κατακύρωσης αποτελέσματος διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών άρδευσης της Υπηρεσίας Πρασίνου
5. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του υπαλλήλου του Δήμου Γεωργίου Ντούνη για τις διελεύσεις των οχημάτων που χρησιμοποιεί ο Δήμος από την Αττική οδό
6. Εγκριση απόδοσης λογαριασμού χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, στο όνομα της υπαλλήλου Δέσπονας Ραφτοπούλου, για την ετήσια συνδρομή στο  Ευρωπαϊκό Δίκτυο Υγειών Πόλεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για το  έτος 2015.
7. Καθορισμός τιμής μονάδος για εξωδικαστικό συμβιβασμό οφειλών από μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα, για ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή «Στούντιο Α» του Δήμου Αμαρουσίου, Ο.Τ. 1051 (υπόθεση κας Παπαϊωάννου Θεοδώρας).
                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                           ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                                                   ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου