Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γνωριμία της παράταξης «Ενότητα Ανατροπή & Εργο για το Μαρούσι» με τον νέο πρόεδρο του ΙΓΕ

                            Συζήτησαν & για το δάσος Συγγρού
Τον νέο πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε) γεωπόνο Αθανασιο Σαπουνά συνάντησαν την Τρίτη 9 Ιουνίου στα γραφεία του ινστιτούτου στο δάσος Συγγρού, μέλη της παράταξης «Ενότητα Ανατροπή Εργο για το Μαρούσι»
Κατά τη συνάντηση τα μέλη της αντιπροσωπείας του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διεξοδικά τους πρώτους στόχους αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν το ινστιτούτο τόσο στον τομέα της παροχής εκπαιδευτικού έργου, όσο και στον τομέα της προστασίας και ανάδειξης του δάσους Συγγρού.

Εκ μέρους της παράταξης η δημοτική σύμβουλος Μ. Διακολιού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο και δήλωσε τη στήριξη που θα έχει το Δ.Σ για το σύνολο των στόχων του, όπως εκτέθηκαν στη συνάντηση, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προοπτική για το δάσος της πόλης μας, ειδικά στο σκέλος της απόλαυσης του φυσικού του πλούτου από όλους τους συμπολίτες μας. 
Το μέλος του Συντονιστικού της παράταξης Κ. Σακελλάρης διατύπωσε τη διακηρυγμένη και προγραμματική θέση μας ότι στηρίζουμε την αυτοτέλεια του Ινστιτούτου και μετέχουμε σε κάθε προσπάθεια για την συνέχιση και βελτίωση των συνθηκών προστασίας του δάσους, σε θεσμικό και εθελοντικό επίπεδο προσφοράς. 
Μέλος της παράταξης «Ενότητα Ανατροπή & Εργο για το Μαρούσι» που διαθέτει εμπειρία χρόνων στην περιήγηση του δάσους, είχε την δυνατότητα να δώσει σημαντικές πληροφορίες από το παρελθόν στον νέο πρόεδρο για τις οποίες ο τελευταίος τον ευχαρίστησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου