Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αντιδρά στο ξεπούλημα της καθαριότητας, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 11:00 στο Δημαρχείο   
Μετά την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση στο Νομικό Πρόσωπο, σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου καλείται η Οικονομική Επιτροπή να παραχωρήσει στους μεγαλοεργολάβους, τη φύλαξη του Ιστορικού Κέντρου αλλά & τον οδοκαθαρισμό στις περιοχές εκτός κέντρου.
Η συγκεκριμένη απόφαση  δεν μας προκαλεί εντύπωση. 
Η διοίκηση του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τα πάντα ώστε να υποβαθμίσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και από υλικοτεχνική υποδομή αλλά και από προσωπικό.
Ο κατά τα άλλα «σύμμαχος» των εργαζομένων, Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, δίνει γραμμή και κατεύθυνση και στους υπολοίπους δημάρχους. 
Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ένα έγγραφο που να απαιτεί ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ με ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ούτε βέβαια είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε μπαράζ ιδιωτικοποιήσεων σε μια σειρά Δήμους, υλοποιώντας συγκεκριμένες πολιτικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που υποτίθεται θα καταργούσαν τους «μνημονιακούς» νόμους με ένα νόμο. 
Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου να πάρει πίσω την απόφαση της και αντί να κομματιάζει και να ξεπουλά υπηρεσίες να απαιτήσει από τη κυβέρνηση την απελευθέρωση των προσλήψεων για το σύνολο των υπηρεσιών.
Καλούμε το σύνολο των φορέων του Δήμου Αμαρουσίου να μην επιτρέψουν να ιδιωτικοποιηθεί καμία υπηρεσία αφού το μάρμαρο θα καλεστούν για ακόμα μια φορά να το πληρώσουν οι δημότες.
Συνάδελφοι σσες  παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας οργανωμένα μέσα από το Σωματείο δίνουμε δυναμικό παρών στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής τη Παρασκευή 19-6-2015 απαιτώντας από τη Διοίκηση του Δήμου να αποσύρει τα συγκεκριμένα θέματα.
                                                                   Απαιτούμε:
Να παρθούν πίσω όλες οι ιδιωτικοποιήσεις. Οι υπηρεσίες του Δήμου δεν πουλιούνται.
Να μονιμοποιηθεί όλο το προσωπικό με ελαστικές σχέσεις εργασίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Να απαιτήσει η Διοίκηση του Δήμου την πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών.
 Όλοι στο δημαρχείο σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Ιουνίου στις 11:00 π.μ.
ώστε να μην επιτρέψουμε το ξεπούλημα της καθαριότητας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου