Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Στις 10:00 π.μ. ξεκινά η «6η Εθελοντική αναδάσωση στο Πεντελικό»

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, εγκαινιάζει τη νέα φυτευτική περίοδο με την 6η Εθελοντική Αναδάσωση, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Άγιος Πέτρος Διονύσου, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Όλοι μαζί και φέτος δίνουμε το «παρών» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας και σε αυτή την αναδάσωση βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.
Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σημείο συνάντησης: Άγιος Πέτρος Διονύσου.
Πρόσβαση: Από Παλαιά Πεντέλη με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη, 100 μ. πριν τον Αγ. Πέτρο.Από Λεωφ. Εκάλης - Νέας Μάκρης, στην καφετέρια «Πανόραμα» με κατεύθυνση προς Πεντέλη
Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου που θα αναχωρήσουν στις 9:00 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
213 2038291 – 292 – 327 – 349 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 2038000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου