Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά στους μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου, η Ρένα Χαλιώτη

Τους μαθητές της Β’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου και τους συνοδούς τους, το Διευθυντή του Σχολείου Πασχάλη Αναστασιάδη και τις εκπαιδευτικούς Μαρία Σπυροπούλου και Χαρίκλεια Παλαμίδα, που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι, ο Υφυπουργός κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος και συνομίλησε αρκετή ώρα μαζί τους. 
Παρούσα στη συνάντηση και την ξενάγηση των μαθητών και συνοδών  ήταν και η Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη(υπεύθυνη για την «Καθημερινότητα του Πολίτη»), η οποία καλωσορίζοντας τους μαθητές στην πόλη του Αμαρουσίου εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του και το μεγάλο ενδιαφέρον του για τη νέα γενιά, συγχαίροντάς τους για την διάκριση που απέσπασε η ταινία τους στο διαγωνισμό με θέμα
«Σχολικός Εκφοβισμός - Σέβομαι τη διαφορετικότητα», καταλαμβάνοντας θέση στη πρώτη δεκάδα, ανάμεσα σε 450 συμμετοχές πανελλαδικά.

Η κα Χαλιώτη παρέδωσε σε κάθε μαθητή ξεχωριστά το  ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου, λέγοντας: 
«Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και η Διοίκηση του Δήμου δωρίζει σε εσάς τους μαθητές του ακριτικού Έβρου, το ιστορικό λεύκωμα της πόλης μας, της πόλης του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη. 
Θα θέλαμε την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το Μαρούσι να έχουμε την ευκαιρία να σας ξεναγήσουμε στα ιστορικά μνημεία και μουσεία της πόλη μας, με την μακραίωνη πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων να ευοδωθεί η τεράστια προσπάθεια των μαθητών στον αγώνα για την πάταξη της σχολικής βίας στη χώρα μας. 
Οι μαθητές προσέφεραν το βραβευμένο dvd στην κα Χαλιώτη για να το παραδώσει στο Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη ευχαριστώντας για την τιμή
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου