Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ευχαριστει όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου και στις εκλογές της 22ας Οκτωβρίου, ευχόμενο παράλληλα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Σε  Ειδική Συνεδρίαση πουπραγματοποιήθηκε, συγκροτήθηκε σε σώμα και μετά από ψηφοφορία η σύνθεσή του ένέου Δ.Σ. χει ως εξής:




Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, από την πρώτη συνεδρίασή του, επεσήμαναν την ανάγκη  ανάπτυξης δράσεων τέτοιων που να συμβάλλουν στη βελτίωση των κοινωνικών δεσμών μεταξύ των μαθητών των εκπαιδευτικών και των γονέων του σχολείου μας.
Στα πλαίσια αυτά  έγιναν προτάσεις για πολλές δραστηριότητες που θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε μέσα στη σχολική χρονιά, όπως:

Χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου (15-19 Δεκεμβρίου)
Κινηματογραφική Λέσχη
Τουρνουά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών
Διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων
(θεατρικές – μουσικές   παραστάσεις)
Διοργάνωση διαλέξεων
με θέματα που απασχολούν το σύνολο της  σχολικής κοινότητας.
Μαθητικές εκδηλώσεις – επικοινωνία
με τα γειτονικά σχολεία και  φορείς της περιοχής.
Υποστήριξη της ομάδας περιβάλλοντος
Υποστήριξη εκπαιδευτικού έργου
Λευκώματα των αποφοίτων της ΣΤ΄ τάξης.
Διοργάνωση εκδρομών – αθλητικών δραστηριοτήτων
Οι παραπάνω δραστηριότητες θα έχουν επιτυχία μόνο αν πλαισιωθούν από το σύνολο της σχολικής μας κοινότητας. Για το λόγο αυτό σας επισυνάπτουμε σχετικό έντυπο στο οποίο μπορείτε να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μια από τις παραπάνω ομάδες ή να προτείνετε άλλη δραστηριότητα.
Μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου είναι και η οικονομική του ενίσχυση. Ο Σύλλογος μας χρησιμοποιεί τους πόρους του για την χρηματοδότηση των ενεργειών που προαναφέραμε.
Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ των μελών μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο των δραστηριοτήτων του συλλόγου, σε ύψος αντάξιο των παιδιών μας.
Το νέο Δ.Σ., ομόφωνα αποφάσισε τον καθορισμό της ετήσιας συνδρομής των μελών στα 10 ευρώ ανά οικογένεια ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών.
Αποφάσισε όμως ταυτόχρονα λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, να μην αποκλειστεί κανένας  γονέας από τις διαδικασίες του συλλόγου ακόμα και αν δεν είναι “ταμειακώς εντάξει”
Όσον αφορά στη διαδικασία σας ενημερώνουμε, ότι τα χρήματα θα πρέπει να τα βάλετε σε ένα φάκελο μαζί με το επισυναπτόμενο έντυπο για την ετήσια συνδρομή του Συλλόγου, το οποίο θα πρέπει να το έχετε συμπληρώσει, με την ένδειξη «Συνδρομή για τον Σύλλογο Γονέων», και το ίδιο το παιδί θα πρέπει να παραδώσει τον φάκελο στον Διευθυντή κ Δαλαβίκα ή στην Εκπαιδευτικό του τμήματος. Οι αποδείξεις για την πληρωμή σας, θα σταλούν μέσω των παιδιών σας.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις μας είναι ανοιχτές, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και να κάνετε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.
Οι ημερομηνίες των συνεδριάσεων αναρτώνται εγκαίρως στον πίνακα ανακοινώσεων και ανά μήνα θα σας αποστέλλεται με email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου