Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Γιάννης Νικολαράκος: Απέδωσε η «Λευκή νύχτα» στο Μαρούσι

Μεγάλη ανταπόκριση από τους καταναλωτές έτυχαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», οι «Λευκές Νύχτες Εμπορίου» που διοργανώθηκαν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος.
Ο θεσμός της «λευκής νύχτας», σημειώνει η εφημερίδα, που χτύπησε την πόρτα της χώρας μας πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο Δήμος Ιλίου διοργάνωσε την πρώτη Ελληνική Λευκή Νύχτα το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου, φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει.
Οι περισσότεροι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων θεωρούν πως οι οικονομικές προσφορές σε συνδυασμό με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται, προσελκύουν πλήθος κόσμου, ο οποίος περνάει ευχάριστα το βράδυ του κάνοντας παράλληλα και οικονομικές αγορές...
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, αφού υπενθύμισε ότι η «Λευκή νύχτα» στην πόλη μας ήταν μια αφορμή για την ανάδειξη της νέας εικόνας του εμπορικού κέντρου της πόλης μετά την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής ανάπλασης των πεζοδρόμων, είπε χαρακτηριστικά: 
«Ηταν μια κίνηση που γενικά απέδωσε. Υπολογίζεται, πρόσθεσε, ότι στην κίνηση που έγινε στις 21 Ιουνίου στο Μαρούσι ο κόσμος που περπάτησε στους πλακόστρωτους δρόμους του εμπορικού κέντρου άγγιξε τις 60.000»
                                  Υποψιασμένοι οι καταναλωτές
Φαίνεται πάντως ότι οι καταναλωτές ήταν υποψιασμένοι και απομόνωσαν καταστηματάρχες οι οποίοι δεν εναρμονίστηκαν στο κλίμα της λευκής νύχτας, χωρίς δηλαδή να προχωρήσουν σε κάποιες προσφορές.
«Υπήρχαν καταστήματα τα οποία δεν έκαναν ιδιαίτερο τζίρο και αυτό δικαιολογείται γιατί δεν προσέφεραν κάτι το διαφορετικό» εξηγεί ο κ. Γρηγόρης Καραδήμας, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.
Πάντως, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, η πλειονότητα των επιχειρηματιών είναι θετική ως προς τον θεσμό της «λευκής νύχτας», με ορισμένους να θεωρούν ότι οι βραδιές αυτές βοηθούν την κίνηση τηςαγοράς και τις επόμενες ημέρες καθώς ο κόσμος γνωρίζει τα εμπορικά κέντρα τηςκάθε περιοχής.

                    ΠΗΓΗ:www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου