Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στο «AVENUE» μιλάει το απόγευμα η κ. Ε. Χαρμανδάρη

    Πρωτοβουλία για την παιδική παχυσαρκία


Πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της παιδικής παχυσαρκίας, αναλαμβάνει το AVENUE, τηρώντας την υπόσχεσή του για παροχή ενημέρωσης με θέματα που ενδιαφέρουν την Οικογένεια και το Παιδί
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School», για το μήνα Σεπτέμβριο, το AVENUE σε συνεργασία με το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου φιλοξενούν την εκδήλωση «Χάνω Βάρος-Κερδίζω Ζωή» με την επιστημονική επιμέλεια του Ιατρείου Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Το Σάββατο 27/9 το απόγευμα η κ. Ε.Χαρμανδάρη (Αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας),  θα μιλήσει για το τόσο σημαντικό θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική & Εφηβική Ηλικία».
Χορηγός όλης της εκδήλωσης είναι το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου του AVENUE. Σε έναν πρωτότυπο και διαδραστικό χώρο στη «μικρή πλατεία» του Eμπορικού Kέντρου, εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση με προκαθορισμένα ραντεβού, ενημέρωση και συστάσεις για τη σωστή διατροφή και σωματική άσκηση.
                                                 ΠΗΓΗ:finance.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου