Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Επί ποδός τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου

Προβλήματα στους δρόμους του Αμαρουσίου έχουν προκαλέσει οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν κατά τις τελευταίες ώρες έχοντας ξεριζώσει περισσότερα από 70 δέντρα με τον αριθμό των συμβάντων να αυξάνεται όσο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εκδήλωση του φαινομένου. 
Σε εγρήγορση για το κόψιμο και την απομάκρυνση των δέντρων που ξεριζώθηκαν έχοντας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους δρόμους της πόλης, βρίσκονται τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες ήδη από τις νυχτερινές ώρες που ξεκίνησε η ανεμοθύελλα βρίσκονται επί ποδός προχωρώντας στο κόψιμο των δέντρων που έπεσαν λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

 Από τους δρόμους της πόλης, τα εξωτερικά συνεργεία έχουν
απομακρύνει, επίσης, παρασυρμένους κάδους απορριμμάτων καθώς και λοιπά αντικείμενα αποκαθιστώντας την κυκλοφορία σε όποια σημεία της πόλης εντοπίστηκαν προβλήματα.
Πολλά είναι και τα περιστατικά με δέντρα που ξεριζώθηκαν και καταπλάκωσαν σταθμευμένα οχήματα ή προκάλεσαν ζημιές σε οικίες και καταστήματα.
Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να πραγματοποιούν ελέγχους σε όλες τις γειτονιές της πόλης παραμένοντας σε επιφυλακή για όσο διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
 Για τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία, οι κάτοικοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμμή Δημότη 15321.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου