Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Χριστούγεννα 2013» με Ολγα & Πατούλη

Επίσκεψη στο Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Χριστούγεννα 2013»που διοργάνωσε το περιοδικό «Αθηνόραμα» στο Helexpo Palace με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, πραγματοποίησαν από κοινού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Στο πρωτότυπο αυτό χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσεων και παράλληλων εκδηλώσεων που κέρδισε και φέτος την προτίμηση του ελληνικού κοινού, περισσότεροι από 150 Έλληνες μικροί παραγωγοί παρουσίασαν 1.200 μοναδικά προϊόντα και γεύσεις από την ελληνική γη.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με την Υπουργό Τουρισμού Όλ. Κεφαλογιάννη, περιηγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης, δοκίμασαν ξεχωριστές γεύσεις, συνομίλησαν με τους παραγωγούς αλλά και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το τριήμερο γαστρονομικό και πολιτιστικό γεγονός που συμπύκνωσε τη χαρά της γιορτής, την απόλαυση των γεύσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε αυτή τη σημαντική καμπή ανάπτυξης, ανανέωσης και ανάτασης που χρειάζεται η Ελλάδα, κέρδισε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. Εκατοντάδες ήταν και οι επισκέπτες που συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις που εξελίσσονταν σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ με πλούσια θεματολογία και παρουσιαστές μερικούς από τους πιο δημοφιλείς σεφ.

Για τους επισκέπτες του φεστιβάλ, κατόχους Artemis Card (δημότες και κατοίκους Αμαρουσίου), θα ισχύει είσοδος δύο ατόμων με την αγορά ενός εισιτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου