Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Διπλή συνεδρίαση του Δ. Σ. στις 5:00 μ.μ.

Στην  Ειδική συνεδρίαση του Σώματος η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ.  στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα),θα συζητηθεί η "Έγκριση απολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2012"
Θα ακολουθήσει στις 7:00 μ.μ, η Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, στα κάτωθι θέματα:
1. Διαγραφή οφειλών Δήμου Αμαρουσίου προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις του λόγω παραγραφής τους
2. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013
3. Πρόσληψη καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων με σύμβαση μίσθωσης έργου
4. Πρόσληψη γιατρού εργασίας με συμβαση μίσθωσης έργου
5. Έγκριση ή μη επιχορήγησης του ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου "Αμαρυσία Άρτεμις" (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α)
6. Αποδόσεις ποσών από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π) του Υπ. Εσωτερικών στο ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚOΙ.ΠΑ.ΔΑ) για το μήνα Φεβρουάριο 2013 , για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών


7. Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο ύδρευσης και επαναβεβαίωση (υποθ. Ζαχαριάς Ηλίας)
8. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013" - "ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ- Β΄ΦΑΣΗ"
9. Αποδοχή ή μη της με αριθ. 11/2013 απόφασης της Δ.Ε.Π.Α. σχετικής με την απόδοση μέρους ποσού, από τον φόρο των Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές
10. Έγκριση ή μη της υπ'αριθ 11/2012 μελέτης του έργου "ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΑΛΙΔΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ''
11. Έγκριση ή μη της υπ'αριθ.42/13 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά "Έγκριση ή μη προσωρινής τοποθέτησης περιπτέρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNISEF στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Μαρούσι"
12. Έγκριση ή μη απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με τίτλο "Έγκριση ή μη του Κανονισμού Λειτουργίας Συστήματος Κοινοχρήστων Ποδηλάτων στο Δήμο Αμαρουσίου"
13. Έγκριση ή μη ανάθεσης σε ιδιώτη της υπηρεσίας για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων σε
ΧΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου