Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Στο "Σωρό" του ...Λιντσαρίσματος!

Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ - Δορύλαος Κλαπάκης
Παρά το ότι ο Εισαγγελέας (όταν μετέτρεψαν το Δημοτικό Συμβούλιο σε αίθουσα Λιντσαρίσματος) έστειλε στο σκαμνί Δημοτικό Σύμβουλο της Ομάδας Πατούλη, για μια ακόμα φορά, με επικεφαλής μια ομάδα συνομιλητών του Πατούλη, επαναλήφθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο παρόμοια γεγονότα ύβρεων και απειλών, με μοναδικό στόχο να προωθήσουν στο Σωρό, πολεοδομική πρόταση Τζανίκου με αντισυνταγματικές καταστρεπτικές χρήσεις και χωρίς τους απαραίτητους νόμιμους χώρους για Σχολεία κ.λ.π., που και είναι η μοναδική αιτία τώρα και 15 χρόνια, που η περιοχή του Σωρού παραμένει εκτός Σχεδίου.
 Και όλα αυτά, με την φανερή και επιλήψιμη ανοχή του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νώντα Γαρδέλη, και την σιωπηρή ανοχή της κομματικής ( ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΙΑ) "αντιπολίτευσης" που αύριο θα ζητήσουν την ψήφο του κόσμου.
Αντί να στηρίζουν με την σιωπή τους, τους μεγαλοεργολάβους που κατάστρεψαν την πόλη, δεν βγάζουν καλυτέρα μια ευχαριστήρια επιστολή στην Διοίκηση Πατούλη για αυτό το άθλιο σχέδιο, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Σωρού τώρα και 15 χρόνια, ώστε να ανοίξει η συνεργασία εκτός από τα ρουσφέτια και στην συγκυβέρνηση; Έκατσα στο σκαμνί, ενημέρωσε ο Πατουλης τους πολίτες, και θα ξανά καθίσω εξ …αιτίας του. Για να το λέει, κάτι θα ξέρει. Τώρα του φταίνε (γιατί αυτοί αποφασίζουν αν πρέπει να κάτσει κάποιος στο σκαμνί) και οι τίμιοι εισαγγελείς που ξεπερνώντας τις όποιες τυχόν υπάρχουσες πιέσεις στέλνουν στο σκαμνί παράγοντες για παράβαση καθήκοντος και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση, για μη νόμιμη διαχείριση Δημοσίου Χρήματος, ρουσφέτια, και άλλα αδικήματα;
Δεν πρέπει κάποτε να μάθουν, η δικαιοσύνη και οι πολίτες πως χρεώθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου και οι δημότες με 400 εκατομμύρια ευρώ; Και που πήγαν τα χρήματα που θα πήγαιναν στα παιδάκια των παιδικών Σταθμών; Γι΄ αυτό κανείς δεν θα λογοδοτήσει ; Ανεξέλεγκτοι οι Δήμαρχοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι «συνεργάτες τους», όλων των κομμάτων αφού διόρισαν τις οικογένειες τους στους Δήμους "αγρίεψαν". 
Αποφάσισαν να κλείσουν τους Δήμους(λες και είναι δικό τους μαγαζί ), απαιτώντας και άλλα χρήματα , δηλαδή να φορολογηθεί και άλλο ο λαός, για να διορίσουν και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους. Αν διώξουν αμέσως όσους συγγενείς και φίλους διόρισαν εκτός ΑΣΕΠ, η Διοίκηση και τα κόμματα , και ελεγχθεί η διαχείριση, οι Δήμοι θα έχουν πλεόνασμα, και όλα τα βρέφη εργαζομένων μητέρων θα εξυπηρετηθούν. Και φυσικά αν επιστραφούν και όσα χρήματα δαπανήθηκαν άσκοπα και παράνομα, τότε οι Δήμοι θα μπορούν να δανείζουν και την πολιτεία.
Σύμφωνα με όλους τους οικονομολόγους, ένας μη νόμιμος διορισμός εκτός ΑΣΕΠ στο Δημόσιο, στέλνει στην ανεργία 3 νέους, τελικό αποτέλεσμα 1 εκατομμύριο άνεργοι. Έτσι για να παραμείνουν βολεμένα τα παιδιά των παραγόντων (όλα χωρίς ΑΣΕΠ) κόβονται οι συντάξεις και κλίνουν νοσοκομεία Εξ αιτίας της Διοίκησης, από τους δυο Παιδικούς Σταθμούς που η πολιτεία είχε αποφασίσει να χρηματοδοτήσει μέσω ΕΣΠΑ στο Μαρούσι, ο ένας ήδη ακυρώθηκε, και πάμε ολοταχώς για ακύρωση και του δεύτερου. Ενώ από την άλλη προωθούν διπλάσια χρήματα του ΕΣΠΑ για έργα βιτρίνας στο Μαρούσι για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Αυτή είναι Διοίκηση, άντε και σ΄ ανώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου