Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Yποκρίνεσαι Πατούλη, υποκρίνεσαι ... για τις χρήσεις γης

Καιρό είχε να «χτυπήσει» το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου, αλλά φαίνεται μεσολάβησαν καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες χαλαρώνουν τη σκέψη και το μυαλό και έρχεται τώρα και αποκαλεί «υποκριτική» την ανακοίνωσή μας για τις χρήσεις γης, χωρίς -για άλλη μια φορά- να υπεισέρχεται στην ουσία των όσων καταγγέλλουμε.
Επειδή, όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και εκτός αυτού ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν και κοντή μνήμη - ή καλύτερα, επιλεκτική - τους υπενθυμίζουμε, την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει όταν ο Δήμαρχος κ. Πατούλης φωτογραφιζόταν με μεγάλη οικειότητα κατά τη συνάντησή του με τον κ. Σηφουνάκη.
Έλεγε τότε, το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου που μιλάει σήμερα για «υποκρισία»: «Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
 "Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυση των πολεοδομικών θεμάτων που αφορούν στο Μαρούσι και ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση".
Είδαμε, την «οριστική λύση» από τη «στενή συνεργασία» τους!!!

Όσο για την «έμπρακτη αντίρρηση της Διοίκησης στο Π.Δ. Σηφουνάκη με την κατάθεση προσφυγής στο ΣτΕ» από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και 2 Δημοτικών Συμβούλων (από τους 25 που διαθέτει ο συνδυασμός του), αυτό είναι που αποδεικνύει το μέγεθος της δικής τους υποκρισίας.
Αν ενδιαφέρεται πραγματικά για την πόλη και την προάσπιση των συμφερόντων της, ας καταθέσει ο ίδιος την προσφυγή. Και τότε εμείς, πιστοί στις εξαγγελίες μας, θα τον ακολουθήσουμε και θα τον στηρίξουμε. Για το καλό της πόλης. Διότι αυτό είναι ο μοναδικός γνώμονας των αποφάσεων και των πράξεών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου