Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ψευδέστατο το δίλημμα Ευρώ ή δραχμή

Το ψευτοδίλημμα ευρώ - δραχμή & τυχόν επιστροφή του δίδυμου Σαμαρά - Βενιζέλου που θα σημάνει μια νέα Τραγωδία για την Ελλάδα .
Λίγες ώρες πριν τις Βουλευτικές Εκλογές και με το ψευδέστατο δίλημμα Ευρώ ή δραχμή που χρησιμοποιούν (προσπαθώντας να επανέλθουν στην εξουσία) οι συνυπεύθυνοι της χρεοκοπίας της χώρας Σαμαράς και Βενιζέλος, μας υποχρεώνει αυτή την δύσκολη στιγμή να παρέμβουμε μεταφέροντας τις αγωνίες της Ελληνικής κοινωνίας σε τυχόν τέτοιο καταστροφικό για την χώρα μας ενδεχόμενο. Αυτοί που πίστεψαν ότι το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούσε την Κοινωνική Δικαιοσύνη, με όσα συνέβησαν την τελευταία τριετία, όχι μόνο έχουν αποχωρήσει μαζικά ( κάτι που καταγράφηκε άλλωστε ) αλλά κάνουν αγώνα, αυτό το ΠΑΣΟΚ "μαϊμού" να μην ξανά επανέλθει στην πολιτική ζωή. Οι Δεξιοί νοικοκυραίοι που θεωρούσαν την Νέα Δημοκρατία εγγύηση της διατήρησης των κεκτημένων, απογοητευμένοι και αηδιασμένοι και αυτοί ( όπως όλοι οι Έλληνες ) μακριά από Σαμαρά (συνεργάτη του Βενιζέλου) συνυπεύθυνο για την εγκληματικότητα την διαφθορά την διαπλοκή τις πελατειακές σχέσεις και την χρεοκοπία της χώρας, ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν κάτι καινούργιο που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και κυρίως ότι δεν θα τους προδώσει.
Ενώ έχει αναφερθεί ότι οι ευρωπαίοι εταίροι μας για να μας διώξουν (μετά από μακρόν Δικαστική διαδικασία) από το κοινό νόμισμα θα πρέπει να μας επιστρέψουν περισσότερα από 700 δισεκατομμύρια ευρώ
Αναφέρθηκε στα ΜΜΕ ότι κάποιοι υψηλα ιστάμενοι της κυβέρνησης Σαμαρά - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, συζήτησαν πρόταση «να αποχωρήσει η Ελλάδα από το Ευρώ με το εξευτελιστικό αντάλλαγμα της διαγραφής μόνο 50 δις Ευρώ του Δημοσίου χρέους» για ένα χρέος μάλιστα που οι ίδιοι παράνομα δημιούργησαν.


Αν ισχύουν τα ανωτέρω η συμπαγή ομάδα διαπλοκής Σαμαρά - Βενιζέλου , φαίνεται ότι έχουν αναλάβει την υποχρέωση όχι μόνο να ξεπουλήσουν την Δημόσια περιουσία αλλά και τα νόμιμαδικαιώματα μας στο Ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή προδότες και εδώ;

Αυτή την δύσκολη στιγμή , για να μην θεωρηθούμε εμείς ως λαός συνυπεύθυνοι της ολικής καταστροφής της χώρας επανεκλέγοντας την ιδία Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που μας χρεοκόπησε και μας λεηλάτησε .
Θεωρώ υποχρέωση ως νέος άνθρωπος , ως πολίτης που γνωρίζει από μέσα πρόσωπα και πράγματα , να απευθυνθώ στους νοικοκυραίους δεξιούς και στους πολίτες που αγωνίζονται για κοινωνική δικαιοσύνη, με την αυριανή ψήφο τους να ολοκληρώσουν το έργο που ξεκίνησαν την 6η Μαΐου 2012 (που αυτά τα πρώην μεγάλα κόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ της παρακμής έλαβαν αριθμητικά στις Εκλογές και οι δυο μαζί λιγότερο από το 20% των ψήφων) και να αλλάξουν σελίδα καταργώντας τα καθ΄ ολοκληρία.
Μια απάντηση που αποδεικνύει ότι είμαστε όρθιοι , ότι ξεπεραστήκαν για πάντα οι τεχνίτες αντιπαραθέσεις και ομαδοποιήσεις του παρελθόντος και ότι η ίδια απάντηση θα δίνεται πλέον και άμεσα στον κάθε επίδοξο παράγοντα που θα επιχειρήσει πάλι να μας εξαπατήσει
Παράλληλα ας στείλουμε μήνυμα σε όλους , ντόπιους και ξένους , ότι το λάθος τους να ξεκινήσουν από την Ελλάδα το πείραμα της παγκόσμιας φτώχειας θα τους κοστίσει πολύ, κάτι που φάνηκε και από την παγκοσμιοποίηση της ψήφου του Ελληνικού λαού της 6ης Μαΐου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου