Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Να συνεχιστεί το πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

                      Προς : Τον Πρόεδρο του Δ. Σ. Αμαρουσίου κο Επ. Γαρδέλη
Kε Πρόεδρε, Όπως γνωρίζετε στις 30 Ιούνη λήγει το πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", όπως και οι Συλλογικές Συμβάσεις των εργαζομένων σε αυτό, με κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι σε αυτό και οι ηλικιωμένοι και ΑμΕΑ να χάσουν την όποια κοινωνική στήριξη και βοήθεια έχουν.
Επίσης το διάστημα αυτό εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες θα αντιμετωπίσουν άμεσα οξυμμένο πρόβλημα με τη μείωση των θέσεων στους παιδικούς σταθμούς και την κατάργηση των βρεφικών τμημάτων, ως αποτέλεσμα της δραστικής μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης προς την Τοπική Διοίκηση κατ' εφαρμογή των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης.
Επιπλέον μεθοδεύεται μείωση του προσωπικού με τη λήξη των συμβάσεων εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων μέσα στον Ιούλη.
Γι' αυτό το λόγο ζητάμε να εντάξετε στην Η.Δ του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ως τακτικά θέματα συζήτησης:

1)Παρέμβαση προς τη κυβέρνηση για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχεια και η επέκταση του προγράμματος "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" και να ανανεωθούν τώρα οι Συμβάσεις Εργασίας των εργαζομένων.
2)Παρεμβάσεις και δράσεις για την λειτουργία σύγχρονων δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Μαρουσιού, με επαρκές σταθερό προσωπικό, για όλα τα παιδιά, με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι από τα μειωμένα λαϊκά εισοδήματα.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

     Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρουσιού
Νίκος Μπουντούρογλου, Μαρία Καρλατήρα & Θανάσης Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου