Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Να καταδικάσει και να απομονώνει τις ναζιστικές πρακτικές, ο λαός

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ​Σ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το Δ.Σ του Δήμου Μαρουσίου, στην συνεδρίαση του στις 12/6/2012 συζήτησε και καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, αλλά και εναντίων εργαζομένων του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι βγήκε σεργιάνι στην κοινωνία μας,δίνοντας μήνυμα βοήθειας στο εκμεταλλευτικό σύστημα και ετοιμότητας μόλις τεθεί σε κίνδυνο η εξουσία του κεφαλαίου.
Ένας μικρός Χίτλερ στη χώρα μας.
Καλούμε το λαό της πόλης μας να καταδικάσει και να απομονώνει τέτοιες ναζιστικές πρακτικές όπου τις συναντάει, στα Μ.Μ.Μ , στις γειτονιές και όπου αλλού. Η φτώχεια , η εξαθλίωση και η χρεωκοπία του λαού, μαζί με τα κάθε είδους ναζιστικά μορφώματα, αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος, όπως η «Χρυσή Αυγή» που εδώ και χρόνια στηρίζει τους εργοδότες κατά των εργαζομένων, δίνοντας "χέρι βοήθειας" στους απεργοσπαστικούς τους μηχανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου