Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

"ΡΑΓΚΟΥΣάρια" απόψε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ντάρι ντάρι - ντάρι ντάρι, βρε καλώς τον τον Μπουτάρη
"Προβλήματα και αδυναμίες ως προς την πραγμάτωση των θεσμικών μεταρρυθμίσεων - Τι πρέπει και τι μπορεί να αλλάξει αμέσως" είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα στις 8:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος στις τελευταίες συγκεντρώσεις πριν από την Κυριακή των εκλογών, δίνει πλέον χαρακτήρα συζήτησης των αναγκαίων(κατ΄ αυτόν) μεταρρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν στο πολιτικό σύστημα.
Εκτός από τον πρώην υπουργό, στο Μαρούσι  θα μιλήσουν ο γνωστός "ακκορντεονίστας" Συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος(καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών), ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης(που εσχάτως θεωρεί την πλ. Αριστοτέλους ως δικό του αμπελώνα!!!) και ο Γ. Σωτηρέλης(καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών).
Κάποιοι εξ αυτών,  συμμετείχαν και στην επεξεργασία κάποιων από τους νόμους που έφερε στη Βουλή ως υπουργός Εσωτερικών.
Είναι βέβαιον ότι ο Δήμαρχός μας Γ. Πατούλης θα τον υποδεχθεί με τις δέουσες τιμές και τον πρέποντα σεβασμό. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι "ΑΡΙΣΤΕΣ"...εκτός  εάν στην εκδήλωση
 παρευρίσκεται το εκλεκτό μέλος της «στοάς» Π80 του ΠΑΣΟΚ(το "ΒΗΜΑ" ισχυρίζεται ότι ιθύνων νους της Π80 είναι ο  Ι. Ραγκούσης), δημοσιογράφος Ηλίας Κανέλλης (οπαδός της Ανανεωτικής Αριστεράς του Νεοφιλελευθερισμού  & του «νέου πατριωτισμού»), τα πονήματα του οποίου για τον  Αλέξη Τσίπρα και τον Γ. Πατούλη, όπως π.χ. ο «Κολοσσός του Μαρουσιού», άφησαν εποχή.

Εγώ προσωπικά τον αποκαλώ   "Καρκαλού" της Δημοσιογραφίας, για να "χαίρεται" εκεί που βρίσκεται ο αείμνηστος Σταύρος Τορνές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου