Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ψηφίζω Ν.Δ. Ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά. Τίποτε λιγότερο !

         "Γιατί ψηφίζω Νέα Δημοκρατία" 
Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία και Αντώνη Σαμαρά διότι:
1. Πιστεύω στην ελεύθερη οικονομία και την ανάπτυξη και τη μείωση των φόρων. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό φιλελεύθερο κόμμα στον τομέα της οικονομίας, το οποίο πιστεύει στις αρχές της ελεύθερης οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.
Η ιδιαιτερότητα αυτή της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι είναι το μόνο φιλελεύθερο κόμμα απέναντι σε έξι κρατικιστικά κόμματα, τα οποία επιθυμούν την διατήρηση του τεράστιου κράτους (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, «οικολόγοι-πράσινοι», «ανεξάρτητοι Έλληνες»).
Νίκη της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει:
δραστική μείωση της φορολογίας με ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15% για νομικά πρόσωπα,
περιορισμό του τεράστιου και σπάταλου κράτους, ιδιωτικοποιήσεις, προσέλκυση επενδύσεων
Όλα τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα πιστεύουν στην διατήρηση του τεράστιου κράτους και σε φορολογία έως και 75%.
2. Πιστεύω στην πολιτική σταθερότητα και στην αναγκαιότητα ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική παράταξη η οποία είναι σε θέση να διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα στην χώρα, την τόσο απαραίτητη για την προώθηση των σημαντικών δομικών αλλαγών και για την επίτευξη της κοινωνικής ειρήνης. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικός, ο οποίος πιστεύει στην έννοια του πολιτικού, στην επαναφορά θεμελιωδών προταγμάτων στην δημόσια σφαίρα, όχι στην κενού περιεχομένου διαχείριση.
3.Πιστεύω στην ανατροπή της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς

Η Ελλάδα κατέρρευσε λόγω της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς, η οποία παγίωσε το μοντέλο του κρατισμού στην οικονομία, απέτρεψε κάθε σοβαρή μεταρρύθμιση και παγίδευσε την χώρα σε μία νοσηρή κατάσταση κυριαρχίας των συντεχνιών και πολιτικής αστάθειας. Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την κυριαρχία των ιδεών της, έναν κεντροδεξιό ρεαλισμό, ο οποίος θα αποκαταστήσει την αξία της συλλογικής πολιτισμικής ταυτότητας, θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και χωρίς ιδεοληψίες το έγκλημα και την παραβατικότητα, θα εντείνει την κυριαρχία της δημοκρατίας στην δημόσια σφαίρα, θα καθιερώσει ιδιωτικά πανεπιστήμια, θα απενοχοποιήσει την επιχειρηματικότητα και την ατομική επιτυχία. Όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες προηγμένες δημοκρατίες.
4. Πιστεύω στην εργαλειακή επίλυση του μεταναστευτικού ζητήματος Η Νέα Δημοκρατία έχει τις πλέον συγκροτημένες και προωθημένες προτάσεις για την επίλυση του μεταναστευτικού ζητήματος, προτείνοντας την επιλεκτική ποιοτική μετανάστευση, τον επαναπατρισμό του συνόλου των παρανόμων μεταναστών, την κατάργηση του αντισυνταγματικού Ν. 3838/10 που καθιέρωσε μαζικές και αδιάκριτες πολιτογραφήσεις, την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση των νομίμων μεταναστών στις αρχές και τις πολιτισμικές αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας, την αυστηροποίηση των διατάξεων για την απόδοση της ιθαγένειας και την προστασία των συνόρων. Η Νέα Δημοκρατία μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα τις νέες ιδεολογικές τάσεις και πρακτικές διαχείρισης του δυτικού κόσμου.
5. Πιστεύω στην δυναμική εξωτερική πολιτική και στην διασφάλιση των γεωπολιτικών συμφερόντων της Ελληνικής Δημοκρατίας Ο Αντώνης Σαμαράς υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Ελλάδος στο ζήτημα του επεκτατισμού των Σκοπίων. Καθώς το πολυεθνοτικό μόρφωμα των Σκοπίων εισέρχεται σε κατάσταση εσωτερικής κρίσης με σημαντικές αποσχιστικές τάσεις και αμφισβήτησης της κατασκευασμένης ταυτότητας του από το 40% των ιδίων των πολιτών του και στο μέλλον από την ίδια την πληθυσμιακή του πλειονότητα, αντιλαμβάνεται κανείς την ορθότητα της στάσης του Σαμαρά, η οποία αποτελεί βασική παράμετρο της εξωτερικής πολιτικής της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα συμβάλει στην καθιέρωση μίας δυναμικής εξωτερικής πολιτικής με έμφαση στην ανάδειξη της γεωπολιτικής σημασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Ελλάδα δεν είναι Λουξεμβούργο, η Ελλάδα είναι ένα δυναμικό εξωστρεφές έθνος σε καίρια γεωγραφική θέση. Τα συμφέροντα της Ελληνικής Δημοκρατίας εκτείνονται από το Ιόνιο και την Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή. Νίκη της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει την δυναμική επιστροφή της Ελληνικής Δημοκρατίας στο διεθνές προσκήνιο, την ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας με αξιοποίηση των κοιτασμάτων, ανακήρυξη «αποκλειστικής οικονομικής ζώνης» (ΑΟΖ), και ενίσχυση του δυτικού προσανατολισμού και των διεθνών συμμαχιών της χώρας.
6. Πιστεύω στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ' εξοχήν κόμμα του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας, της ένταξης στη μεγάλη οικογένεια της «Ευρώπης των πατρίδων». Σήμερα που οι οπαδοί της «μικράς και πτωχής Ελλάδος», με πρόσχημα τον αντιμνημονιακό λόγο επιδιώκουν την διεθνή απομόνωση της Ελλάδος, η ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας θα διασφαλίσει το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά. Τίποτε λιγότερο!
 
Ο Ιωάννης Κωτούλας είναι ιστορικός, συγγραφέας των μελετών «μετανάστευση και κυρίαρχη κουλτούρα: θρησκεία-πολιτική-πολυπολιτισμικότητα» και «πρότυπα μεταναστευτικής πολιτικής» (Παπαζήσης, υπό έκδοση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου