Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.

Παρέμβαση στους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. Κηφισιάς, έκανε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Κίνηση "Πολίτες Αμαρουσίου ενάντια στο χαράτσι της Δ.Ε.Η" μαζί με άλλους πολίτες από την Κηφισιά, καλώντας τους να αντισταθούν με το δικό τους τρόπο, ατομικά ή συλλογικά, στην εφαρμογή του βάρβαρου μέτρου της διακοπής της ηλεκτρικής ενέργειας σε όποιον δεν πληρώνει το χαράτσι- ή δεν έχει καν να πληρώσει την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Το θέμα συζητήθηκε και με τους συμπολίτες που περίμεναν στην ουρά για να πληρώσουν ληγμένους λογαριασμούς, παρόλο που το μηχανογραφικό σύστημα δε λειτουργούσε λόγω της κατάληψης της ΓΕΝΟΠ.
Η επιτροπή καλεί τους πολίτες, που θέλουν να εναντιωθούν στο χαράτσι ή που δεν μπορούν και αρνούνται να το πληρώσουν, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-8 το απόγευμα και κάθε Σάββατο 10-12 το πρωί να έλθουν στην Οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου 8 στο Μαρούσι, προκειμένου να τους δοθεί νομική συνδρομή και υποστήριξη δωρεάν.
Τέλος, καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν την Παρασκευή 2/12/2011 έξω από το Σ.τ.Ε. (Πανεπιστημίου 47-49, 105 64 Αθήνα) όπου θα συζητηθούν προσφυγές κατά του χαρατσιού από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας και άλλους φορείς, για να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να πάρουν πίσω το βάρβαρο παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο της επιβολής χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η..


                                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                  Διεύθυνση γραφείου ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:
             Κοιμήσεως Θεοτόκου 8 (πλησίον Μητρόπολης Αμαρουσίου)
                           Τηλέφωνα: 210 8024 842 & 6974 966 654
                                       e-mail: paexar@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου