Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Σύλλογο «Ο Άγιος Γεώργιος»

Την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου συζήτησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «Ο Άγιος Γεώργιος», κατά την επίσκεψή των μελών του στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Αντιδήμαρχοι: Επί Οικονομικών θεμάτων κ. Σπύρος Σταθούλης, επί θεμάτων Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας, επί θεμάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης κ. Στέφανος Τσιπουράκης και επί θεμάτων Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αρβανιτάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έθεσαν υπόψη του κου Δημάρχου τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Στο ζήτημα της στέγασης υπεραγοράς σε κτίριο στη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης υπογραμμίστηκε από την πλευρά της Διοίκησης η πάγια θέση της στο θέμα, καθώς και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς έχει προχωρήσει στη διακοπή των εργασιών χρήσης του κτιρίου, ενώ οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα αντιμετωπιστεί από κοινού με το σύλλογο.
Επίσης για το ζήτημα της ανέγερσης του νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή έγινε ενημέρωση στα μέλη του Δ.Σ. για τη διαδικασία τροποποίησης του σχεδίου, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του σχολείου που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιο και 9ο Λύκειο.

Παράλληλα συζητήθηκαν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό της Αγίας Φιλοθέης, καθώς το ζήτημα που αφορά στο Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης, για το οποίο συνεχίζεται η διεκδίκηση με την πάγια θέση ότι αποτελεί κοινόχρηστο χώρο που ανήκει στο Δήμο Αμαρουσίου.
Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος Μ. Ασλανίδου, ο Γενικός Γραμματέας Π. Κόνιαρης, ο Ταμίας Δ. Θωμάς, τα μέλη του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου