Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" του Διαγωνισμού ...

Διαγωνισμός με πλούσια δώρα για τους μαθητές της πόλης στη Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση
Με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση και συμμετοχή των μαθητών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές των σχολικών μονάδων της πόλης.
Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» για τους μαθητές του Δήμου Αμαρουσίου όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Την ευθύνη της διοργάνωσης για το Δήμο Αμαρουσίου έχει το Γραφείο Περιβάλλοντος με τη συνεργασία του Γραφείου Παιδείας.

Στα ολοκληρωμένα κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου που είναι τοποθετημένα και λειτουργούν σε ΗΣΑΠ Αμαρουσίου και Carrefour Avenue (Εμπορικό Κέντρο Avenue, Λ. Κηφισίας) οι μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν έως τις 16 Δεκεμβρίου 2011 να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευές.
Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης κάθε φορά που θα επιστρέφεται 1 συσκευασία, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης, τα οποία οι μαθητές θα συλλέγουν συνολικά ως σχολικό τμήμα.
Τα τρία σχολικά τμήματα με τα περισσότερα κουπόνια, επομένως και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα κερδίσουν τα τρία μεγάλα δώρα – έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.
Ειδικότερα:
1ο Δώρο – Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ποδήλατο, για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος.
2ο Δώρο – Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Mp3 player, για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος.
3ο Δώρο – Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με την Τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Mp4 player, για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος.
Η απονομή των επάθλων του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Περιβάλλοντος, τηλ. 213- 20.38.254 & 256
 και Γραφείο Παιδείας 210- 61.74.321 & 322.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου