Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το ΨΗΦΙΣΜΑ της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"

Θετική ανταπόκριση μόνο από τις  Δημοτικές Παρατάξεις  "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ" & "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ", έτυχε το ψήφισμα της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" που κατατέθηκε  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Νοεμβρίου και αφορούσε τα χαράτσια της ΔΕΗ.
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ
           ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!
                 Το ΨΗΦΙΣΜΑ είχε ως εξής:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του στα νέα φοροχαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Αποφασίζει να στηρίξει με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, μικρό επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα φοροχαράτσια, είτε επειδή δεν μπορεί, είτε επειδή δεν θέλει.

 Σε αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει και δίνει εντολή για την άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου (Ηλεκτρολογικό, Νομική Υπηρεσία, κ.ά.), προκειμένου να στηρίξουν όλους όσους θα υποστούν τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κ.λπ. Το Δημοτικό Συμβούλιο, παράλληλα, στηρίζει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα φοροχαράτσια και για υποστήριξη όσων αρνούνται να τα πληρώσουν. Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον πρωθυπουργό, στους αρμόδιους υπουργούς και τη διοίκηση της ΔΕΗ και να δημοσιοποιηθεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης».
ΜΑΡΟΥΣΙ -15/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου