Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ… ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...»!

Η δημοτική κίνηση «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα, εναντίον των άδικων αντιλαϊκών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση (μείωση μισθών και συντάξεων, απολύσεις εργαζομένων, μαρασμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επιβολή πρόσθετης φορολογίας στους εργαζόμενους και άνεργους, καθεστώς εργασιακής εφεδρείας κ.α.).
Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου μέλη της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», ανήρτησαν πανό στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ… ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...».
Καθ’όλη τη διάρκεια της παρέλασης και μετά από αυτή, μετείχαν στην καμπάνια συλλογής υπογραφών για τις Γερμανικές οφειλές από την κατοχή 1941-1944 που διεξάγει το «Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Των Οφειλών Της Γερμανίας Προς Την Ελλάδα». Πάνω από εκατό συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, υπέγραψαν το σχετικό ψήφισμα, ενώ πολλοί ακόμα ενημερώθηκαν με ποιο τρόπο θα υπογράψουν ηλεκτρονικά και ανέλαβαν με ενθουσιασμό, να ενημερώσουν σχετικά οικείους και φίλους τους.

Η ενέργεια αυτή της δημοτικής κίνησης, πέρα από το συμβολισμό που έχει, λόγω της εθνικής επετείου, έχει πολύ ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού υποστηρίζει, με τις όποιες δυνάμεις έχει, το πατριωτικό έργο της «Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης». Η καμπάνια συνεχίζεται από τα μέλη της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», η οποία καλεί όλους τους Μαρουσιώτες να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα (επισυνάπτεται).
Επίσης τα μέλη της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» κάλεσαν, με σχετική ανακοίνωση (επισυνάπτεται), τους συμπολίτες μας, να αντιδράσουν στα χαράτσια, που στέλνονται μέσω Δ.Ε.Η., να μην αποδεχτούν τον νέο κεφαλικό φόρο και να συμμετάσχουν σε σύσκεψη που οργανώνεται την ΤΕΤΑΡΤΗ 09.11.2011, στο χώρο της δημοτικής κίνησης, Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, όπου δικηγόροι και τεχνικοί της Δ.Ε.Η. θα παρέχουν νομική και τεχνική υποστήριξη για να γίνει πράξη η ανυπακοή.
==============================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου