Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτυχής η εκδήλωση για «Το Χαμόγελο του Παιδιού".


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καλλιτεχνική εκδήλωση που διοργάνωσαν  ο σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» και ο σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης «Τα Κυκλαδονήσια», που είχε ως στόχο την ενίσχυση του συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Η ανταπόκριση των πολιτών στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ήταν εντυπωσιακή.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης κ. Στέφανος Τσιπουράκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης. Μεταφέροντας το μήνυμα του κ. Δήμαρχου υπογράμμισαν ότι «σήμερα όσο ποτέ άλλοτε κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας. Σ’ αυτό θα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι οι φορείς, ενώ πολύτιμη είναι η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας.
Ο ΣΠΑΠ είναι αρωγός και συμμετέχει σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, που είναι τα παιδιά, όπως η σημερινή εκδήλωση.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Περιβάλλοντος κ. Παντελής Τσιτσιμπάσης και πολλά μέλη του ΣΠΑΠ.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση απόλαυσαν μια βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου