Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αυστηρότατο έλεγχο από την "ΔΙΑΣ", υπέστη ο Θανάσης Φωτόπουλος

Το βράδυ της Τετάρτης 07/09, 4 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο το στέλεχος του ΚΚΕ και Δημοτικό Σύμβουλο στο Μαρούσι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θανάση Φωτόπουλο. Παρά το οτι δόθηκαν τα χαρτιά που ζητήθηκαν, έγινε έλεγχος στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μάλλον οι "ράμπο" ήθελαν κάτι περισσότερο.
Ένας απο αυτούς έστρεψε ένα φακό στο πρόσωπο του ανήλικου παιδιού του, ζητώντας του να ανοίξει την τσάντα του. Στη φυσιολογική αντίδραση του Θανάση Φωτόπουλου για την ενέργεια αυτή, η απάντηση ήταν οτι αυτή είναι η δουλειά τους.
Να "ελέγχουν" δηλαδή τρομοκρατώντας ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με τη δουλειά που πρέπει να κάνει η αστυνομία. Τη στιγμή που οι διαρήξεις, η εγκληματικότητα, η διακίνηση ναρκωτικών και άλλα πολλά που ευδοκιμούν στην κοινωνία που φτιάξανε οι κεφαλαιοκράτες και το κράτος τους, οι "ράμπο" προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Ο Θανάσης Φωτόπουλος και ο γιός του οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Αμαρουσίου,
 όπου αφού διασταυρώθηκαν τα στοιχεία τους, ο αξιωματικός υπηρεσίας είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούν να αναχωρήσουν. Η ομάδα των “ράμπο” συσκεφτόταν όμως ξεχωριστά για να υποβάλλει μήνυση με το γνωστό τρόπο των χαλκευμένων κατηγοριών που απο οτι φαίνεται το μαθαίνουν σε σεμινάρια. Τους κακοφάνηκε που κάποιος γνωρίζει τα δικαιώματά του και τα υπερασπίζεται.
Μετά την αποφασιστική παρέμβαση της κομματικής οργάνωσης Μαρουσιού του ΚΚΕ, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα απο αυτή και οχι μόνο αυταρχική συμπεριφορά της αστυνομίας. Να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και να μην επιτρέπουν σε όποιον θέλει ( κατά τη δήλωση ενός εκ των αστυνομικών) να μας κάνει Αμερική για να κάνουν ανενόχλητοι τη "δουλειά" τους.
Η προσπάθεια χειραγώγησης και τρομοκράτησης του λαού και της νεολαάις θα πέσει στο κενό.
Η οργανωμένη πάλη της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων ,για δημοκρατικά δικαιώματα, για μια κοινωνία που θα νοιάζεται για τους εργαζόμενους και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους, θα βάλει οριστικό τέλος στην αυθαιρεσία τους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
           ΜΑΡΟΥΣΙ 08/09/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου