Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τροποποιούνται οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων

Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη τροποποιούνται οι αρμοδιότητας και τα καθήκοντα των Αντιδημάρχων για το τρέχον έτος ως εξής:
-Στον κ. Σπύρο Σταθούλη, Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών Θεμάτων και υπεύθυνο της Νομικής Υπηρεσίας, μεταβιβάζονται επίσης οι αρμοδιότητες που αφορούν στον Αθλητισμό, και στη λειτουργία των Αθλητικών Κέντρων και εγκαταστάσεων του Δήμου.
- Στον κ. Νικόλαο Πέππα, Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων μεταβιβάζονται επίσης οι αρμοδιότητες που αφορούν εν γένει τον Πολιτισμό, και τη λειτουργία των Μουσείων, της Βιβλιοθήκης και της Πινακοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και των λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεων και εγκαταστάσεων.
- Στον κ. Ευάγγελο Κάββαλο, Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών μεταβιβάζονται επίσης η αρμοδιότητα της Δ/σης Δημοτικής Αστυνομίας.
Με απόφαση του κ. Δημάρχου ανατίθεται επίσης στη Δημοτική Σύμβουλο κα. Ρένα Χαλιώτη

 η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στον Αθλητισμό και τις συναφείς με αυτόν δραστηριότητες του Δήμου Αμαρουσίου.
Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ελένη Καλαντζάκη,  ανατίθεται επίσης η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στα Μουσεία που διαθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου και τις συναφείς με αυτά δραστηριότητες.
Δεν μεταβάλλονται οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων κ.κ. Στέφανου Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου