Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ειδικός Σύμβουλος Καστανίδη, ο άνθρωπος του "δαχτυλιδιού"!

Τζανικό-παις έφυγε, Τζανικό-παις ήλθε !!!
Tην παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου υπέβαλε χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο  κ. Στάθης Ραγκούσης, o οποίος εξελέγη με το Συνδυασμό "Μαρούσι - Επιστροφή στο Μέλλον" του Ηλία Γιαννακάκου.
Ο κ. Στ. Ραγκούσης προέβη σε αυτήν την ενέργεια επειδή δέχθηκε "τιμητική πρόταση" όπως ο ίδιος είπε, από τον Υπ. Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη να γίνει Ειδικός Σύμβουλός του, την οποία πριν καλά- καλά προλάβει να διατυπώσει, την έκανε αμέσως αποδεκτή.
Η ανακοίνωση της απόφασής του, έγινε δεκτή από το Σώμα με χλιαρά χειροκροτήματα και ευχές από το Δήμαρχο να προσφέρει περισσότερα από τη νέα του θέση, στην πόλη του Αμαρουσίου.
Τον άνθρωπο που είχε λάβει το "δακτυλίδι" διαδοχής από τον Π. Τζανίκο να συνεχίσει το "θαυματό έργο" του, αντικαθιστά ένας άλλος Τζανικό-παις, ο Κώστας Ζαπαντιώτης.
Η εξέλιξη αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το λέμε αυτό γιατί υφυπουργός Εσωτερικών είναι ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Πάρις Κουκουλόπουλος, με τον οποίο ο ΤΕΩΣ δικός μας Δήμαρχος Π. Τζανίκος, δεν είχε και τας καλυτέρας των σχέσεων...
Κύρια αιτία η θέση του Προέδρου της ΚΕΔΚΕ που επωφθαλμιούσε παντοιοτρόπως ο 4Χ4 πρώην Δήμαρχός μας, αλλά δεν του ... έκατσε ΠΟΤΕ!
Να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις του ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ(είναι & Σύμβουλος του Δημάρχου Πεντέλης επί θεμάτων σύστασης του Καλλικρατικού Δήμου),  Στάθη Ραγκούση - Πάρη Κουκουλόπουλου ... με τον οποίο όμως φαίνεται να τα έχει "ΒΡΕΙ", ο νυν Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου