Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο στις 6:30 μ.μ.

Eικοσιδύο θέματα περιλαμβάνει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα(Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν & θα ληφθούν αποφάσεις για τα εξής θέματα:
1. Εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής
2. Αποδοχή ή μη της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και
Δανείων για τους όρους της επιμήκυνσης των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου Αμαρουσίου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
3. Ανακήρυξη νέου μέλους της Οικονομικής Επιτροπής από το Δημοτικό Συμβούλιο
4. Διαγραφή δόσεων από την χρέωση για την κατασκευή και την σύνδεση με τον αγωγό αποχέτευσης του ακινήτου επί των οδών Άρτης & Εμ.Παππά 18 και επαναβεβαίωση δόσεων με νέο διακανονισμό (υποθ. Παγώνης Σωτήριος)
5. Τροποποίηση της υπ΄αρ. 82/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον ορισμό νέου εκπροσώπου των παραγωγικών τάξεων στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Αμαρουσίου (Δ.Ε.Π.Α.)

6. Διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλής προστίμου Γ.Ο.Κ. (υποθ.Αλεξάκη Μαρία - Αναστασοπούλου Γρηγορία & Δ., Π.& Α.Βασιλείου Α.Τ.Ε. - έκθεση αυτοψ.43/1999)
7. Διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλής προστίμου Γ.Ο.Κ. (υποθ. Παπακυρίτσης Παναγιώτης -έκθεση αυτοψ.30/2005)
8. Αποδοχή και απόδοση ποσού σε Σχολικές Επιτροπές από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), για την υλοποίηση του προγράμματος που αφορά στον Εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο κατά το διάστημα από Ιανουάριο έως και Μάρτιο 2011
9. Έγκριση δαπάνης για παροχή στοιχείων από Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
10. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (υποθ.Κ.Γκολογιάννης κλπ)
11. Διαγραφή οφειλής προστίμου Γ.Ο.Κ. (υποθ. ΙΩΝΙΚΗ ΑΤΕΚΕ)
12. Ορισμός αιρετών γυναικών εκπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης αιρετών γυναικών στο πλαίσιο του έργου "Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο" του Ε.Π. "Διοικητική Μεταρρύθμιση 20477-2013"
13. Διαγραφή οφειλών εισφοράς γης σε χρήμα & μετατροπής εισφοράς γης σε χρήμα (υποθ. Β.Μαυροδήμου & Γ.Σφακιανάκης)
14. Eπιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από προσκύρωση (υποθ.Παπαθωμά Βασιλική)
15. Απόρριψη ή μη του αιτήματος των κ.κ. Γεωργίου Μαραμένου, Παναγιώτη Μαραμένου, Αντωνίου Πατέρα, Κων/νου Πατέρα και Μαρίας Πατέρα που αφορά τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (Γ.Π.Σ.)
16. Διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλής προστίμου Γ.Ο.Κ, υποθ. Bizart Catering Α.Ε. (Eκθεση Αυτοψίας 29/2003)
17. ΄Εγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου ""Σύνδεση του Ανατολικού Αμαρουσίου με το Διοικητικό Κέντρο του Δήμου"
18. Συμπλήρωση της υπ΄αριθ. 73/2011 ΑΔΣ περί ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου 'Αμαρυσία Άρτεμις'" (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.)
19. Μερική ανάκληση της υπ΄αριθ. 388/2010 ΑΔΣ και παραχώρηση ή μη της δωρεάν χρήσης κτιρίου - γραφείων από τον Δήμο Αμαρουσίου στο Ν.Π.Δ.Δ "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου 'Αμαρυσία Άρτεμις'" (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.)
20. Αποδοχή ή μη της μεταφοράς του προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΑΠΔΑ) στο Ν.Π.Δ.Δ. "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου 'Αμαρυσία Άρτεμις'" (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.)
21. Διαγραφές οφειλών από παραβάσεις Κ.Ο.Κ. (υπόθ. ΣΙΔΜΑ Α.Ε. κλπ)
22. Καθορισμός Τελών Διέλευσης, Τελών Χρήσης Δικαιωμάτων Διέλευσης & του Ύψους των Εγγυήσεων Καλής Εκτέλεσης των Εργασιών Διέλευσης οπτικών ινών στον Δήμο Αμαρουσίου κατ'εφαρμογή του άρθρου 29, παρ.6, του ν.3431/2006

                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                               ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου