Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Από σήμερα δεκτές οι αιτήσεις άνεργων Γυμναστών για το πρόγραμμα "Αθληση για Ολους"

Μέχρι τις 22 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων
Ξεκίνησε από σήμερα 13 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για τις 80 θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ". Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι, τηλ. 210 61 07 650 & 51), από τις 08:00 έως τις 14:00, από όπου μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 22 Αυγούστου.
 Οι νέοι συνεργάτες που θα εργαστούν για την υλοποίηση των προγραμμάτων "Αθληση για Ολους" περιόδου 2011-2012,  θα συνάψουν σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση.
 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, οι υποψήφιοι να είναι άνεργοι και να  μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του υπαλληλικού κώδικα.
Για τις θέσεις ΠΕ Φυσικής Αγωγής απαιτείται
Πτυχίο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΕΙ Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής ή Πτυχίο της Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους, υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους και πιστοποιητικό εντοπιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου